Javni poziv za izbor edukatora

16 nov
Rok prijave 16.11.2022

Udruženje „Omladinski centar“ Bugojno poziva sve zainteresovane edukatore (trenere) za dostavu ponuda za izbor edukatora (trenera), za potrebe realizacije projekta „(PO)JAČAJ AKTIVIZAM“, koji se implementira u sklopu projekta „Aktivizam, angažman i odgovorna rješenja –MAKERS“ koji podržava Porticus fondacija a implementira Razvojni program Ujedinjenih nacija.

OPIS POSLOVA:

Potreban edukator (trener) za sprovođenje radionice na temu „Web design i baze podataka“ u Bugojnu. Radionica je planirana za 15 učesnika starosne dobi od 17 do 35 godina.

Trajanje radionice je podijeljeno u 6 dana. Trajanje angažmana trenera tokom radionica je 6 (šest) dana. Radionice će se provesti u periodu od 19.11 2022. do 21. 11. 2022. godine (uvod u temu-glavni dio) i od 25. 11. do 27. 11. (kreiranje web stranice lokalne dijaloške platforme općine Bugojno). Plan i program rada određuje trener u saradnji sa Udruženjem „Omladinski centar“ Bugojno.

Odabrani kandidat će u okviru angažmana obaviti sljedeće poslove:

– Dizajnirati prezentaciju za osnovni i za napredni nivo,

  • Pripremiti dnevni red radionica

  • Izraditi evaluacione testove te ulazne i izlazne testove kako bi se mjerio ostvareni napredak učesnika nakon radionica,

  • Sačiniti izvještaj o održanim radionicama i dostaviti ih Udruženju.

Radionice trebaju biti interaktivne sa jedinstvenom i inovativnom metodologijom rada. Odabrani kandidat je dužan kroz trening obuhvatiti sljedeća polja:

  • Kako dizajnirati svoj prvi website!

  • Kako podesiti svoje radno okruženje, postaviti kontakt podatke, kreirati formu za upit, prezentovati cjenovnik proizvoda ili usluga koristeći tabele, postaviti ponude i radove, postave fotografije, dokumente i banere.

  • Kreiranje i puštanje u rad web stranice Lokalne dijaloške platforme Bugojno.

Za prijavu na javni poziv je potrebno dostaviti:

1. Biografiju sa jasno naznačenim iskustvom u web dizajnu i provođenju treninga iz oblasti Web dizajna i baze podataka,

2. Ovjerenu kopiju diplome iz oblasti web dizajna ili srodne oblasti i/ili ovjerene kopije dodatnih certifikata iz oblasti edukacije,

3. Scenario radionice (raditi prema prilogu 1).

Napomena: Trener počinje sa radom na radionicama od 19. 11. 2022. godine međutim, u obavezi je prisustvovati prijemnom sastanku sa članovima projektnog tima kako bi se dogovorili operativni aspekti vezano za pripremu i održavanje treninga.

USLOVI ZA UČEŠĆE :

  • Kompletna dokumentacija,

  • Iskustvo u radu na zadanoj temi.

ROK I NAČIN PODNOŠENJA PRIJAVE:

Rok za dostavljanje ponude ističe 16. 11. 2022.godine (srijeda) u 17.00 h. Prijave se mogu dostaviti poštom, mejlom (na [email protected] ) ili lično na adresu: Udruženje „Omladinski centar“, Bugojno, Sultan Ahmedova 55, 70230 Bugojno.

OTVARANJE PRIJAVA:

Otvaranje ponuda će se obaviti dana 17. 11. 2022.godine (četvrtak), poslije 12.00 sati, u prisustvu tri člana komisije, u prostorijama Udruženja. Otvaranje prijava konstatuje se zapisnički, a zapisnik potpisuju svi članovi komisije. Nepotpune i neblagovremene prijave neće biti uzete u razmatranje.

OBAVJEŠTENJE O IZBORU:

Svi kandidati će pismenim putem ili mejlom biti obavješteni o rezultatu konkursa.

ZAKLJUČENJE UGOVORA:

Ugovor će se zaključiti u skladu sa uslovima iz javnog poziva.

NAPOMENA: Sva plaćanja se vrše poslije obavljenog posla. Avansna plaćanja nisu prihvatljiva.

 prilog_1_scenario_radionice

(Visited 161 times, 3 visits today)
Podijelite članak:
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter

Comments