Javni poziv za iskazivanje interesa za učešće u programu obuke u oblasti digitalnog marketinga, brendiranja i odnosa s javnošću

24 feb
Rok prijave 28.02.2020

Marketinška Agencija Digital PR u okviru projekta razvoja tržišne poljoprivrede II, Pružanje usluga stručne obuke, savjetodavne podrške i druge stručne podrške za proizvođačke organizacije (PO) u sektoru poljoprivrede kojeg sufinansira Sweden/USAID FARMA II Projekat, poziva sve zainteresovane proizvođačke organizacije u BiH da dostave pismo namjere kako bi iskazali svoj interes za učešće u jednoj ili više aktivnosti.

Pisma namjere sa popunjenim obrascem moraju biti dostavljeni najkasnije do 16:00 sati u petak, 28.02.2020. godine na email adresu: [email protected]

Ovaj Poziv je namijenjen za:

a) sufinansiranje troškova implementacije (konsultantskih usluga) brendiranja i u proizvođačkim organizacijama,

b) pružanje praktičnih obuka prilagođenih stvarnim potrebama proizvođačkih organizacija i njihovih kooperanata/članova,

c) promociju i marketing putem digitalnih kanala informisanja i web platforme.

Objavljivanje ovog Javnog poziva ne predstavlja obavezu Digital PR-a, da svaki zaprimljen zahtjev odobri za realizaciju aktivnosti, niti obavezuje Digital PR da plati bilo kakve troškove koji nastanu u procesu pripreme i dostavljanja pisma namjere.

Agencija „Digital PR“ osnovana 2017. godine u Banjoj Luci. Ukratko, klijentima nudimo posebno osmišljenu i zaokruženu marketinšku uslugu. U mogućnosti smo realizovati najzahtjevnije projekte, počevši od idejne faze razvoja projekta, pa sve do konačnog ostvarenja cilja, odnosno realizacije. Mi spajamo ponudu i tražnju u segmentu marketinga, dizajna i web razvoja.

Agencija je usko specijalizovana za usluge brendiranja poljoprivrednih proizvoda i u toj oblasti ima najveće iskustvo i portfolio pun uspješno realizovanih projekata. Prvi projekat uspješnog brendiranja domaćeg poljoprivrednig proizvoda u BIH, kao i neki od trenutno najuspješnijih projekata brendiranja domaćih proizvoda, realizovani su pod krovom naše agencije.

 

Više informacija, kao i obrazac za prijavu, pronađite na linku.

(Visited 342 times, 1 visits today)
Podijelite članak:
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter

Comments