Javni poziv za angažman trenera za trodnevnu obuku o primjeni pristupa zasnovanog na ljudskim pravima i rodnoj ravnopravnosti (HRBA)

9 mar
Rok prijave 20.03.2023

Javni poziv za angažman trenera za trodnevnu obuku o primjeni pristupa zasnovanog na ljudskim pravima i rodnoj ravnopravnosti (HRBA)

U okviru projekta „Inicijativa za ljudska prava i antidiskriminaciju ugroženih grupa“, koji u Bosni i Hercegovini implementiraju LIR Civilno društvo i Arbeiter- Samariter- Bund Deutschland e.V., uz finansijsku podršku Evropske unije, predviđeno je održavanje trodnevne obuke o primjeni pristupa zasnovanog na ljudskim pravima i rodnoj ravnopravnosti (HRBA), usmjerenog na promovisanje i zaštitu ljudskih prava u praksi.

Realizacija obuke je planirana u periodu 18-20.04.2023. godine, a učesnici obuke će biti najmanje 20 predstavnika organizacija civilnog društva zaštitnika ljudskih prava/pružalaca socijalnih usluga iz Bosne i Hercegovine.

Detalji angažmana (opseg zadatka, metodologija, uslovi, naknada…) su detaljno objašnjeni u Projektnom zadatku (Terms of Reference).

Kandidati zainteresovani za prijavu svoju biografiju sa pratećim motivacionim pismom mogu

dostaviti organizaciji LIR CD putem:

E- pošte na e-mail adresu [email protected] sa naznakom za gđu Maju Stojčević ili predati lično na adresu Kralja Petra II broj 9, Banja Luka;

Rok: 20/03/2023 (17:00h)

Preuzeto sa: mreza-mira.net

(Visited 89 times, 1 visits today)
Podijelite članak:
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter

Comments