Javni poziv: Razvijanje promotivnog vizualnog sadržaja za Vinsku cestu Hercegovine

15 maj
Rok prijave 19.05.2023

Svi zainteresirani i kvalificirani kreatori sadržaja (agencije/pojedinci) pozivaju se da pošalju svoje prijedloge u svrhu kreiranja promotivnog marketinškog materijala (video/fotografija) Vinske ceste Hercegovine, za potrebe međunarodnog tržišta.

Preuzmite dokument, klikom na link u nastavku i saznajte više o pozivu i uvjetima prijave: https://bit.ly/Turizam-387-RFP-Developing-Promotional-Content-for-Herzegovina-Wine-Route

Sva pitanja ili pojašnjenja u vezi ovog poziva moraju biti u pisanoj formi i dostavljena Imanu Panjeti, menadžeru za grantove i nabavke na USAID Turizam projektu, na e-mail adresu: [email protected], najkasnije do 17h, 3.maja, 2023. godine.

Svi zainteresirani ponuđači (agencije/pojedinci) svoje ponude trebaju poslati isključivo na e-mail adresu [email protected], do 19. maja, 2023. godine, do 17h.

USAID Turizam i Vanjskotrgovinska komora Bosne i Hercegovine (VTK BiH) smatraju da će se Vinska cesta Hercegovine, nakon brendiranja, pozicionirati na međunarodnom tržištu kao održiv i atraktivan turistički proizvod, koji odgovara širem segmentu putnika. Brendiranje Vinske ceste Hercegovine, kao revitaliziranog turističkog proizvoda Bosne i Hercegovine, važno je za generisanje potražnje i prodajnih lanaca duž rute, što uključuje 29 vinarija, restorane, putničke agencije, smještajne jedinice, te iskustva utemeljena na boljem razumijevanju lokalne zajednice i upoznavanju gostoprimstva hercegovačke regije.

turizambih.ba

(Visited 7 times, 1 visits today)
Podijelite članak:
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on google
Google

Comments