Javni poziv podrške razvoju inovacija i poduzetništva u BiH putem BH TechLab platforme BH Telecoma

13 nov

 

BH Telecom, sa partnerima Federalnim ministarstvom razvoja, poduzetništva i obrta i Privrednom/Gospodarskom komorom FBIH, Vas poziva na prezentaciju Javnog poziva podrške razvoju inovacija i poduzetništva u BiH putem BH TechLab platforme BH Telecoma.

Prezentacija će se održati u srijedu, 16.11.2022. godine s početkom u 12:00 sati, u zgradi Vlade Federacije BiH u Sarajevu (zgrada Energoinvesta), na adresi Hamdije Čemerlića 2 , Sarajevo.

Na prezentaciji će biti predstavljen Javni poziv i BH TechLab platforma, najpopularnija platforma u Bosni i Hercegovini za podršku ICT startup ideja.

Kroz razgovor sa učesnicima, u interaktivnoj diskusiji, približit ćemo vam sve što do sada niste znali o start up sceni u BiH, te kako doći do sredstava za investiranje koje je BH Telecom osigurao kroz BH TechLab platformu.

BH TechLab nudi brzo investiranje sa ukupnim fondom od 2.000.000 KM koji će se raspoređivati u skladu sa dinamikom prijava koje budu imale pozitivnu ocjenu. Startup treba biti mlađi od 3 godine i registrovan kao privredno društvo na teritoriji BiH.

Javni poziv je otvoren do 31.12.2022. godine.

U prilogu dostavljamo Poziv na prezentaciju sa agendom.

Zbog ograničenog broja mjesta potrebno je da prisustvo prijavite najkasnije do 14.11.2022. godine do 12h putem linka za prijavu: OVDJE

Pozivnica za prezentaciju – podrška startup BH TechLab

Za dodatna pitanja stojimo na raspolaganju.

(Visited 47 times, 1 visits today)
Podijelite članak:
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter

Comments