Javni poziv – online kurs emocionalne pismenosti

14 jul
Rok prijave 15.07.2020

Imaš interes za psihologiju? Želiš unaprijediti svoju emocionalnu pismenost, naučiti bolje razumjeti svoje emocije? Onda te pozivamo da se prijaviš na online edukaciju iz psihologije!

Udruženje Most realizuje projekat „Kada slike govore više od riječi“ u sklopu kojeg se održava i online edukacija psihologije koju će voditi dipl. psiholog Saša Risojević, iz udruženja „Nova generacija“ Banja Luka i Snežana Jondža, dipl. psiholog, psihoterapeut i edukator iz centra za psihoterapiju i edukacije „Krug“ iz Banja Luke.

Edukacija će obuhvatati 11 različitih tema (KER model, greške u mišljenju, ljutnja, tuga, strah, ljubav i zaljubljenost, pohvale, kako tražiti povratnu informaciju o sebi, kako sebe zdravo hvaliti, kako odbiti one poruke koje ne želimo, sreća i zahvalnost) koje će učesnici obrađivati zajedno sa predavačima kroz 11 online susreta grupe u trajanju od po sat i po vremena. Za svaku temu dobijate edukativne video materijale i skripte za prošrenje znanja o navedenim temama.

Edukacija će se održati u periodu od 26.07.2020. do 26.09.2020.godine.

Prijaviti se mogu mladi od 18 do 30 godina. Ukoliko se pronalaziš u ovoj priči svoj CV nam pošaji najkasnije do 15.07.2020.godine, na e-mail: [email protected]

Edukaciji će prisustvovati mladi ljudi iz ukupno deset lokalnih zajednica iz BIH (Gradiška, Banja Luka, Bihać, Srbac, Kotor Varoš, Mrkonjić Grad, Prnjavor, Travnik, Velika Kladuša, Prijedor).

Troškove edukacije u potpunosti snosi udruženje Most.

Projekat se realizuje zahvaljujući podršci programa Bosnia and Herzegovina Resilience Initiative (BHRI), koji sprovodi Međunarodna organizacija za migracije (IOM), uz finansijsku podršku Američke agencije za međunarodni razvoj (USAID).

(Visited 289 times, 1 visits today)
Podijelite članak:
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter

Comments