Javni nastup u malom prstu – prijavite se za ciklus radionica!

2 nov

Umijeće govorništva i prezentacije u modernom poslovnom okruženju je izuzetno važna poslovna vještina. Hoću li držati koncentraciju slušatelja, izgubiti slijed misli, ili dobro upravljati postavljenim vremenom? Hoću li u govoru koristiti previše poštapalica, imati problema s disanjem, gubitkom zraka i drhtavim glasom? Hoće li moji slušatelji prihvatiti poruku koju im šaljem, ili će se osjetiti nedostatak samopouzdanja? Kako ću se nositi s nepredviđenim situacijama i upadicama? Ovo su neka od pitanja koja će se obrađivati i na kojima će se raditi s učesnicama u okviru četiri radionice u ciklusu “Javni nastup u malom prstu“ sa PR eksperticom Amelom Sačić.

Program će se realizovati u okviru četiri tematske radionice – javni nastup, prezentacija, nastup na sastanku, medijski nastup – uz praktičan rad s polaznicama.

Više informacija o sadržaju radionica pronađite OVDJE.

CIJENA (za sve četiri radionice): 100KM

TRAJANJE: Radionice će se realizirati od 13. novembra do 4. decembra 2019. godine u prostorijama CEI „Nahla“ u ulici Džemala Bijedića 122 u Sarajevu.

TERMIN ODRŽAVANJA: Nastava će se održavati srijedom od 18.00 do 21.00h.

LOKACIJA: multimedijalna sala CEI “Nahla”, Džemala Bijedića 122, Sarajevo.

PRIJAVE putem ONLINE FORMULARA. Svoje mjesto potvrđujete isključivo uplatom na info desku Nahle, svakim danom od 12 do 20h. Broj mjesta je ograničen!

Za sve dodatne informacije javite se na e-mail: [email protected].

(Visited 319 times, 1 visits today)
Podijelite članak:
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter

Comments