ITAcademy organizira besplatne online kurseve

3 apr

 

Ostanite kod kuće i iskoristite vrijeme na najbolji mogući način – usavršavajući svoja znanja i vještine. Svake nedjelje moći ćete da se prijavite za nove besplatne online kurseve sa ITAcademy, koji će vam pomoći da pronađete novi posao ili napredujete na postojećem.

Koje besplatne kurseve mogu da pohađam?
Od kurseva programiranja, preko kurseva iz oblasti dizajna i CAD-a, do kurseva stranih jezika i IT biznis vještina. Svake nedjelje svima koji se prijave dodjeljivaćemo besplatno nove online kurseve iz određene oblasti koja se izučava na nekom od ITAcademy odsjeka.

Kurseve ćete pohađati preko najsavremenije Distance Learning platforme, kreirane po standardima vodećih svjetskih univerziteta. Ova platforma za učenje na daljinu dostupna je 24 časa dnevno, 7 dana u nedjelji, na bilo kom računaru ili mobilnom uređaju. Predstavlja rezultat višegodišnjeg rada tima koji čine eminentni stručnjaci iz oblasti obrazovanja, softverski inženjeri, programeri, administratori i autori online kurseva.

Šta bi još trebalo da znaš?
Kursevi se održavaju online, putem platforme za učenje na daljinu, i moguće ih je pohađati iz bilo kog grada ili zemlje.
Kursevi su prilagođeni početnicima i nije neophodno predznanje za njihovo praćenje.
Kursevi traju 30 dana i možete ih pohađati odmah po prijavi.
Pravo da se prijave imaju svi zainteresirani.
Svake nedjelje možete se prijaviti za novi kurs.

 

Više informacija, kao i link za prijavu na kurseve, možete pronaći na linku.

(Visited 593 times, 1 visits today)
Podijelite članak:
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter

Comments