IT Academy nudi besplatan kurs Photoshopa

12 feb

Za sve kreativce koji žele da iskoriste svoj talenat i savladaju vještine za rad u jednom od najpopularnijih programa – besplatan kurs Photoshopa na ITAcademy u Sarajevu.

Photoshop je program za digitalnu obradu fotografija, odnosno za kreiranje rasterskih grafičkih elemenata, uz mogućnost vektorskog crtanja.

Znanja koja steknete tokom Adobe Photoshop kursa moći ćete da primijenite za rad na raznovrsnim projektima. Ovaj program koriste mnogi stručnjaci poput grafičkih dizajnera koji stvaraju digitalne umjetničke slike, reklame, kao i kompletan korporativni imidž i modne fotografije.

Broj prijava strogo je ograničen, zato se prijavite što prije preko forme koja se nalazi u nastavku ove strane.

Zašto je kurs Photoshopa idealan za vas?

Zbog svoje jednostavnosti, ovaj program postao je veoma zastupljen širom svijeta, a o njegovoj popularnosti najbolje svjedoči i podatak da ustaljeni žargonizam koji se koristi za obrađenu fotografiju glasi „fotošopirana”.

Na ovom kursu upoznaćete se sa najosnovnijim stvarima kao što su sam izgled radnog prostora Adobe Photoshopa CC, kao i kreiranje novih dokumenata. Nakon toga će vas predavač Miljan Božović korak po korak uvoditi u sve kompleksnije alate za selektovanje, bojenje, postizanje raznih efekata, rad sa slojevima i njihovom transformacijom.

Kurs Photoshopa počinje 18. februara i tokom 3 sedmice održavaće se u prostorijama ITAcademy, na adresi Zmaja od Bosne 16, Kubus D, u centru Sarajeva.

Ovaj besplatan kurs možete pohađati iako nemate predznanje iz oblasti programiranja. Sve što vam je potrebno jeste vaša riješenost da savladate vještine koje će vas svrstati u najtraženije stručnjake današnjice.

Prijavite se preko online forme na linku.

(Visited 814 times, 1 visits today)
Podijelite članak:
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter

Comments