Iskoristite Anavii Market stipendiju u Americi

7 okt
Rok prijave 15.12.2020

Anavii Market stipendije su otvorene za sve studente koledža i univerziteta u SAD. Na ovom univerzitetu posvećeni su uzvraćanju društvenoj zajednici, a jedan od najboljih načina je finansijski pomoći studentima.

OBLAST:

Više oblasti

OPIS

Osnivači Anavii-ja su načinili svojom ličnom misijom razumijevanje o zdravlju, edukovanje drugih i proizvesti samo najkvalitetnije proizvode za one koji traže alternativna rješenja za pomoć njihovom zdravlju. U ovoj organizaciji razumiju da troškovi školovanja mogu stvoriti ogroman pritisak na studente i njihove porodice. Svi studenti su dobrodošli da se prijave za stipendiju u iznosu od 500 $.

USLOVI

Svi koji bi se prijavili za stipendiju treba da su uključeni u neki program studija na bilo kom priznatom univerzitetu SAD.

NAČIN PRIJAVE

Potrebno je poslati esej na temu “Kako uzgoj konoplje može uticati na klimatske promjene?“ u vidu Word dokumenta, PDF-a ili Google Docs. Esej mora sadržati od 500 do 1000 riječi. Treba da je u standardnom formatu, da se sastoji od izjava o tezi, pasusa i zaključka. Neće se uzeti u obzir radovi bez navedenih citata.

ROK ZA PRIJAVU:

15. decembar 2020.godine

Detaljnije:
https://www.anaviimarket.com/pages/anavii-market-scholarship

(Visited 145 times, 1 visits today)
Podijelite članak:
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter

Comments