Interaktivni sajam zapošljavanja žena

21 mar

Fondacija “Udružene žene” poziva sve zainteresovane na “Interaktivni sajam zapošljavanja žena” koji će biti održan 23. marta uz periodu od 11.00 do 15.00 časova, u Domu omladine.

-U okviru sajma ćemo okupiti kompanije i preduzetnike/ce koji će predstaviti svoje proizvode/usluge, kao i poslodavce koji će u toku Sajma moći obaviti razgovor za posao sa zainteresovanim kandidatkinjama. Od 13.00 časova vas očekuje panel diskusija na temu “Žensko preduzetništvo – mogućnosti i izazovi”, a panelistikinje će biti preduzetnice Mara Pupčević (MAPLET) i Nina Stanarević (TISA), te Ivana Zeljković (MojPosao.ba), moderatorica će biti Dijana Tepšić – navedeno je u saopštenju ove fondacije.

Predstavnici Fondacije “Udružene žene” već sedam godina realizuje kampanju “Zaposlenjem prekidamo začaranikrug nasilja“, u toku koje pozivaju sve zainteresovane poslodavce da omoguće zapošljavanje najmanje jedne žene koja je preživjela nasilje u porodici u toku tekuće godine.

-Kampanja ima za cilj uključenje predstavnika javnog sektora, kao i privrednih i privatnih poslodavaca u zapošljavanje žena koje koriste posebnu mjeru podrške u Sigurnoj kući, skloništu za žene i djecu žrtve nasilja u porodici. Nadamo se da ćete učešćem podržati našu aktivnost i na taj način dati svoj doprinos u borbi protiv nasilja nad ženama – poručuju iz Fondacije “Udružene žene”.

Ovaj projekat realizuje se u saradnji sa Preduzetničkim centrom, a uz podršku Grada Banja Luka.

Svi zainteresovani sva dodatna pitanja i informacije mogu da dobiju putem kontakt telefona telefona 051/244-448 i 066/ 864-961 (kontakt osoba: Milica Bogojević) ili putem e-pošte: [email protected].

(Visited 90 times, 1 visits today)
Podijelite članak:
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on google
Google

Comments