Inovacioni centar Banjaluka poziv mlade na program obuke “Znanjem do viših poslovnih ciljeva”

21 okt

Inovacioni centar Banja Luka poziva zainteresovane preduzetnike i preduzetnice da se prijave na obuke ZNANJEM DO VIŠIH POSLOVNIH CILJEVA.

Pravo učešća imaju mladi preduzetnici/preduzetnice starosne dobi od 18 do 35 godina iz gradova i opština sa područja Republike Srpske i iz Bosanske Krupe, Sanskog Mosta, Cazina, Velike Kladuše i Bihaća.

Svi zainteresovani preduzetnici i preduzetnice se mogu prijaviti na sljedeće obuke:

1) Finansijska pismenost kao preduslov za razvoj malog biznisa (25-27.10.2023.)

Obuka je namijenjena pružanju podrške mladim preduzetnicima i preduzetnicama u smislu njihovog osposobljavanja za upravljanje složenim situacijama i pronalaženja rješenja za sve kritične probleme upravljanja finansijama sa kojima se mogu susresti tokom poslovanja. Kroz teme koje su obuhvaćene obukom, učesnici će biti u mogućnosti da razumiju osnovne principe finansija, dublje istraže oblast finansijske pismenosti i razviju vještine potrebne za analizu i interpretaciju finansijskih podataka.

 

2) Agilni menadžment (30.10-01.11.2023.)

Obuka je namijenjena pružanju podrške mladim preduzetnicima i preduzetnicama u smislu njihovog osposobljavanja za upravljanje iznenadnim, neočekivanim i složenim situacijama koje se dešavaju bez volje ili čak svijesti preduzetnika kao što su globalna finansijska kriza, iznenadna promjena trenda zasnovana na prodoru tehnologije ili više sile. Cilj obuke je razumijevanje uzroka, kreiranje plana, identifikacija potencijalnog puta razvoja i prebacivanje problema u priliku.

3) Influencer Marketing (obuka namijenjena za preduzetnice) (05-07.11.2023.)

Obuka je namijenjena preduzetnicama koje proizvode jedinstveni sadržaj i/ili rade u okviru neke tržišne niše, a koji mogu postati viralni i regionalni korištenjem internetskih marketinških alata za promociju i prodaju. Kroz teme koje su obuhvaćene obukom, učesnice će biti u mogućnosti da razumiju principe digitalnog marketinga sa posebnim fokusom na osnovni koncept i razumjevanje Influencer marketinga koji za cilj ima sticanje znanja i vještina kod vlasnica malih biznisa kako bi im se omogućilo efikasno upravljanje društvenim mrežama te kreiranje vlastitog i originalnog sadržaja kao okosnice Influencer kampanje koju će provoditi za svoj mali biznis i za svoje proizvode.

ba.ekapija.com

(Visited 43 times, 1 visits today)
Podijelite članak:
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on google
Google

Comments