Info sesija mladi na potezu

14 aug

 

🎉🕹️ Poziv svim mladima! 🕹️🎉

📣 Drage mlade osobe,

Jeste li spremni za nešto sasvim novo i uzbudljivo? 🤩 Imamo sjajne vijesti za vas od strane Vijeća Mladih! Upoznajte se s Zakonom o mladima FBiH na sasvim drugačiji način – kroz igru koju je specijalno osmislio i pripremio tim Vijeća mladih! 🎲 Da, dobro ste pročitali! Vijeće Mladih je kreiralo posebnu društvenu igru koja će vam pomoći da saznate sve što trebate znati o svojim pravima, obavezama i mogućnostima.

Zašto smo se odlučili na ovu neobičnu avanturu? Jer vjerujemo da se najbolje uči kroz zabavu i interakciju, a Vijeće Mladih želi vam pružiti mogućnost da se educirate i zabavite istovremeno! 🧠💡 Zato smo “dosadne” zakone pretvorili u nešto potpuno drugačije i privlačno – igru koja će vas inspirisati!

🌍 Putujemo kako bismo vam se približili! Prvi korak na našem putovanju je čarobni grad Travnik. Ako imate između 15 i 30 godina, Vijeće Mladih vas poziva da nam se pridružite 16.08. na nevjerojatnom susretu. Spremite se za sat vremena ispunjenih iznenađenjima, korisnim informacijama i zabavom! 🗺️

📅 Ovdje su datumi posjeta gradovima:
– Travnik: 16.08.
– Zenica
– Mostar
– Bihać

🤔 A sada, duboko razmišljajte… Jesmo li se zaboravili igrati? 🤔 Vijeće Mladih je odlučilo vratiti igru u naše živote na jedinstven način. Zato prihvatite izazov i pridružite se Vijeću Mladih u ovoj fantastičnoj avanturi!

Sve dodatne informacije o događajima, prijavama i lokacijama dobit ćete nakon što se prijavite. Pohrlite prema zabavi, učenju i novim prijateljstvima uz podršku Vijeća Mladih! 🎈🎊

Link za prijavu: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSdCwSes5osLlapGk35dUYaVtktzB-h0eRxMFtAzUpKeSLwQJg/viewform

(Visited 64 times, 1 visits today)
Podijelite članak:
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on google
Google

Comments