Helen Doron zapošljava na poziciju: Učitelj/ica engleskog jezika

31 avg
Rok prijave 11.09.2021

Helen Doron Early English je međunarodno priznata metoda učenja engleskog jezika koja postoji više od 30 godina te je prisutna u 37 zemalja i više od 1000 centara širom svijeta. U Bosni i Hercegovini smo od 2011. godine na više lokacija u BiH, a škola u Novom Sarajevu veoma uspješno posluje već više od 8 godina.
U našoj školi engleski uče djeca i mladi već od 3 mjeseca pa do 19 godina starosti, a s obzirom da radimo na izuzetno aktivan i djeci zabavan način, tražimo energičnu, komunikativnu, otvorenu, veselu i kreativnu osobu koja prije svega uživa u radu s malom djecom, a koja je spremna na učenje i usavršavanje u pozitivnoj atmosferi u našem uspješnom timu. Ukoliko se želite postati dio najveće svjetske metode za podučavanje engleskog jezika djece i tinejdžera pozivamo vas da iskoristite trenutnu otvorenu poziciju i pošaljete nam svoju aplikaciju već danas.

Helen Doron Novo Sarajevo i Helen Doron Alipašino Polje (Bee Smart doo) je u potrazi za proaktivnom i odgovornom osobom koja će se priključiti našem timu te raditi kao Predavač Engleskog jezika prema Helen Doron English metodi.

Učitelj/ica Engleskog jezika (m/ž)

Nudimo:

 • Obuku o trošku poslodavca kojom se stiče međunarodno priznati Helen Doron certifikat za predavanje Engleskog po ovoj jedinstvenoj metodi.
 • Redovne godišnje seminare za daljnju Helen Doron edukaciju.
 • Rad u dinamičnoj i veseloj sredini uz predavanje Engleskog prema svjetskoj broj jedan metodi za podučavanje djece po visokokvalitetnim i tehnološki najnaprednijim materijalima dostupnim na tržištu.
 • Mogućnost rada u pozitivnom i kreativnom okruženju sa prilikom da unesete pozitivne promjene u živote svojih učenika dajući im kvalitetnu edukaciju koju će koristiti cijeli život.

Odgovornosti:

 • Predavanje Engleskog po Helen Doron Metodi
 • Rad prema visokim standardima škole
 • Visok nivo odgovornosti u radu sa djecom i roditeljima

Potrebne kvalifikacije:

 1. SSS/VSS
 2. Odlično poznavanje engleskog jezika, govornog i pisanog
 3. Iskustvo na istim ili sličnim poslovima
 4. Rad na računaru (Microsoft paket)

Napomena: Kandidati ne moraju imati završen Filozofski fakultet, odsjek za Engleski jezik. Bitno je da znate jezik, volite rad sa djecom i uživate u tome.
Poželjne kvalifikacije:

 1. Iskustvo u radu sa djecom
 2. Osnovne umjetničke vještine i znanja
 3. Osnovne administracijske vještine

Profil kandidata:

 • Voli rad sa djecom
 • Visok stepen odgovornosti
 • Profesionalnost u radu
 • Odličan timski rad
 • Izvrsne interpersonalne vještine
 • Izuzetne pisane, verbalne i komunikacijske vještine

Napomena: Radno vrijeme je od 16:00 do 21:00h subota 8:30 do 13:00h
Svi kandidati prije nego se prijave za posao se mogu upoznati sa našom jedinstvenom metodom učenja Engleskog za djecu putem web stranice www.helendoron.ba  
Molimo sve zainteresovane kandidate koji se žele prijaviti na konkurs da svoj CV i pismo motivacije obavezno pošalju putem opcije “PRIJAVI SE NA OGLAS”, sa naznakom ‘Za poziciju Učitelja/ce Engleskog.’ 

Samo kandidati sa gore navedenim kvalifikacijama i potpunim aplikacjiama koji  budu selektirani za interviju će biti kontaktirani i pozvani na razgovor.

Lokacija: Sarajevo

Broj izvršilaca: 1

Datum objave: 26.08.2021.

Trajanje oglasa: 16 dana (ističe 11.09.2021. )

mojposao.ba

(Visited 224 times, 1 visits today)
Podijelite članak:
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter

Comments