Guides.co: Potražite najveću zbirku online vodiča

25 apr

Guides je skupina vodiča na cloudu, koji se mogu uređivati i dopunjavati u bilo koje vrijeme. Svi korisnici imaju pristup najnovijim izmjenama i verzijama zajedničkih informacija bez neurednih e-mail-ova.

Poveži svoj hub na mrežu pametnih organizatora da poboljšate znanje vašeg tima i ostanete informirani o temama koje su bitne.

  1. Napravi svoj Hub
    Prijavi se na Guides.co i stvori svoj brendirani timski hub. Pozovi članove svog tima, kupce, ili partnere i dijelite informacije zajedno.
  2. Stvori svoje timske upute
    Koristite nas editor za upute i stvorite svoje timske upute od već postojećeg sadržaja. Pristupite sadržaju bilo gdje i mijenjate ga kad je potrebno.
  3. Poveži se na mrežu
    Istražuj druge hub-ove, kanale i upute od preko 10 000 kompanija i hiljade tema na koje se možete pretplatiti, kao i dijeliti.

“Guides je kao Spotify za dokumente. Iz našeg hub-a mogu da podržavam uposlenike i mušterije, kao i da pristupam najboljoj industrijskoj praksi, trening programima, regulativnim informacijama, inicijativama i mnogo više”, kaže Jay Nordenstrom, predsjednik NAIMA Kanada.

Guides je vaš personalizirani internet, portal i izvor podataka povezan u jedno. Da li je to slučaj da radite sami ili sa hiljade ljudi, mi činimo da lako pošaljete prave informacije pravim ljudima održimo ih informiranim o temama koje su vam bitne.

Na Guides platformi možete pronaći sve sto je bitno za vas i vas tim na jednom povezanom hub-u.

(Visited 59 times, 1 visits today)
Podijelite članak:
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter

Comments