Gaming spektakl godine uskoro u Sarajevu

16 okt

Zamislite vibraciju, zvukove, svjetla, energiju, vaši omiljeni regionalni influenseri, gameri i e sport na najvećem nivou… I sve to u srcu Sarajeva! Za samo 18 dana, Dvorana Goran Čengić postaje gaming centar Balkana. Svaki ekran, svaka tipka, svaki klik, 28. oktobra postaju dio najvećeg gaming događaja u BiH.

Uz maestralnu organizaciju timova Orior Media LLC i Udruženje Centar za razvoj za promociju novih tehnologija i esporta Arena, imat ćemo priliku gledati, slušati i igrati uz zvijezde poput Namik Nuni Đulića, Marka KOFSa i Viktora BloodMastera.

A to je tek početak!

Pored ovih zvijezda, očekuje vas i niz drugih utjecajnih ličnosti i influensera iz gaming svijeta. Sigurno je da će ovogodišnji festival biti pravo uzbuđenje za sve ljubitelje igara.

loading

Posebno želimo naglasiti da je ove godine u toku šesta sezona Business Gaming Lige u kojoj se takmiči 8 kompanija. Playoff faza se odvija online, ali što je još važnije, veliko finale lige će se održati uživo upravo na Sarajevo Loading Festivalu!

Sarajevo Loading Festival je podržan od strane Grada Sarajevo, Općine Novo Sarajevo i Turističke zajednice Kantona Sarajevo. Iz organizacije najavljuju da će Hisense biti ekskluzivni TV partner festivala, dok će Pro Game biti službeno piće festivala. Pored toga, mnogi sponzori i medijski pokrovitelji su odlučili podržati festival i ove godine.

Za sve one koji žele biti dio ovog događaja, karte su u prodaji na kupikartu.ba U ponudi su regularne i VIP karte, koje nude i niz dodatnih pogodnosti.

Očekujemo vas u Dvorani Goran Čengić 28. oktobra. Ne propustite priliku da postanete dio gaming povijesti Bosne i Hercegovine!

Svim članovima “Porodice tri plus” je omogućen popust od 20% pri kupovini karata.

Za više informacija o samom događaju, posjetite zvaničnu web stranicu te Facebook i Instagram profile “Loading Festival”, a možete poslati i e-mail na [email protected].

Vidimo se na Sarajevo Loading Festivalu, gdje ćemo zajedno skrojiti nezaboravne trenutke!

(Visited 66 times, 1 visits today)
Podijelite članak:
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on google
Google

Comments