Futures Leaders Summit (FLS) 2022

21 nov

Futures Leaders Summit (FLS) 2022, u organizaciji Fondacije budućnosti u BiH (BH Futures Foundation), održati će se drugu godinu zaredom, ovaj put u Sarajevu od 2. do 4. decembra. Događaj okuplja najuspješnije Bosance i Hercegovce koji rade za ugledne kompanije u našoj državi i inostranstvu. 

Cilj je spojiti STEM studente i diplomante kako bi kroz keynote sesije, radionice i posjete kompanijama proširili svoje znanje, mrežu kontakata i postali nosioci promjena u društvu.

FLS povezuje uspješne bosanskohercegovačke stručnjake koji su izgradili nevjerovatne karijere na svjetskom nivou, a koji sarađuju ili rade sa kompanijama kao što su Meta, Sigrid Therapeutics, Austrian Federal Ministry for Climate Action, Environment, Energy, Mobility, Innovation and Technology, SDG Impact Japan, te mnogi drugi.

Značaj ovog Summita prepoznale su i renomirane kompanije: Mistral, HulkApps, ZenDev, Č.J. Bihać, DCCS, Scientific Instruments Australia, Monri, te NonStop studio. Naši učesnici će imati mogućnost upoznati njihove predstavnike i saznati više o prilikama u navedenim kompanijama.

Ove godine nas čeka:

  • 200+ učesnika
  • 20+ govornika 
  • 7 radionica
  • 6 posjeta kompanijama
  • Networking & Expo prilika

Prijaviti se možete ovdje

(Visited 92 times, 1 visits today)
Podijelite članak:
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter

Comments