Fuckup Nights Mostar Vol. 3

15 maj

Osam mjeseci nakon uvrštavanja Mostara na mapu više od 300 svjetskih gradova u kojima se održava globalni pokret Fuckup Nights, u Code Hub-u Mostar će se ponovno pričati o poslovnim neuspjesima. I ne samo pričati. Na trećem izdanju mostarskog Fuckup Nights-a ponovno će se priče o lošim poslovnim potezima preispitivati i slaviti!

U petak, 17.5.2019. godine s početkom u 19h četiri će govornika imati po samo sedam minuta da ispričaju svoju poslovnu priču. Prvi put će ovi govornici imati priliku javno istaknuti probleme i prepreke s kojima su se susreli bez zadrške ističući svoje osjećaje i naučene lekcije.

Prvi će na pozornicu izaći Boris Čerkuč, urednik i voditelj na mostarskom RDV-u, kolumnist na Bljesak.info, novinar opće prakse i, kako sam za sebe kaže, univerzalni neznalica koji se bavi s još stotinu malih i velikih stvari i poslova, od onih sasvim ozbiljnih do krajnje neozbiljnih.

Borisa će na pozornici naslijediti jedina dama večeri, Marija Vukoja Lastvić, vlasnica i voditeljica svima dobro poznatog ugostiteljskog objekta Hajdučke Vrleti u Parku prirode Blidinje. 2017. godine proglašena najboljim mladim menadžerom u Bosni i Hercegovini, Marija je svoj životopis obogatila i osnivanjem udruge Visit Blidinje, ali i ulogom potpresjednice Udruge Sommeliera u BiH te predsjednice Off Road Kluba Herceg ProTeam.

Gastronomsku priču, koju će započeti Marija, dotičući se i drugih tema upotpunit će Domagoj Jakopović Ribafish, diplomirani profesor geografije koji radi kao glavni urednik na portalu Gastro.hr. Za sebe kaže da jede i pije po kućama i pun je nekih pričica koje su zanimljive samo dobrim ljudima, a smatra da se nedavno izdanom knjigom Šaptač ženama javno sramoti o nepoznavanju muško-ženskih odnosa.

Iznimno zanimljivu večer dodatno će zaokružiti i posebno gostovanje ekipe koja stoji iza Facebook stranice Ters. Svakodnevnim postovima osvrčući se na životne situacije nasmijavaju više od 23.000 pratitelja na društvenim mrežama, a ovaj put će pričati malo i o sebi.

Popis govornika dovoljan je motiv za sudjelovanje, zar ne? Jednostavno je osigurati svoje mjesto na ovom besplatnom događaju – dovoljno je registrirati se na http://bit.ly/fun_mostar_vol3. A nakon toga? Dovoljno je doći u dobrom raspoloženju i bez predrasuda prema neuspjehu. Zabava i pregršt dobrih savjeta su zajamčeni!

Treće izdanje Fuckup Nights Mostar organizira INTERA Tehnološki Park u suradnji s SPARK-om, a uz podršku portala Bljesak.info.

FB event

(Visited 40 times, 1 visits today)
Podijelite članak:
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter

Comments

Autor Meris Bećović