Foto konkurs: “Daj nam motiv – detektuj barijeru kroz objektiv”

14 jan
Rok prijave 05.02.2020

U sklopu kampanje ”Sva lica pristupačnosti” raspisuje se foto konkurs za najbolju fotografiju “Daj nam motiv – detektuj barijeru kroz objektiv”. Život je za sve nas pun prepreka i barijera, ali za osobe sa invaliditetom su prepreke znatno veće. Međutim, zajedničkim snagama sve prepreke mogu biti prevaziđene. Od vas u ovom foto konkursu tražimo da predstavite prepreke, ne samo za osobe sa invaliditetom, već i za brojne druge kategorije društva, jer sve što je prepreka osobi sa invaliditetom može biti prepreka za sve nas!

Uslovi učešća u konkursu

Fotografije koje učesnici šalju moraju biti autorske.
Moguće je dostaviti tri fotografije po autoru.
Fotografije moraju biti isključivo u digitalnoj formi u JPEG formatu.
Maksimalna veličina fotografije može biti 5 MB
Fotografije sa vodenim žigom ili bilo kakvom drugom vrstom potpisa neće biti razmatrane u konkursu.
Krajnji rok za prijem radova je 5. februar 2020. godine.

Predaja radova

Fotografiju sa prijavom potrebno je poslati na e-mail: udaskampanja2020@gmail.com sa naznakom „Takmičenje za najbolju fotografiju“.

Kampanja “Sva lica pristupačnosti” je dio projekta „Zajednice različitih, ali ravnopravnih građana“, koji finansira Evropska unija, a realizuju Organizacija UDAS, Helsinški parlament građana Banja Luka i UG Nešto Više. Za sve dodatne informacije možete se obratiti putem emaila: udaskampanja2020@gmail.com .

Kompletan tekst foto konkursa možete preuzeti u nastavku: http://udas.rs.ba/latin/blog/foto-konkurs-daj-nam-motiv-detektuj-barijeru-kroz-objektiv/Foto%20konkurs_Daj%20nam%20motiv%20-%20detektuj%20barijeru%20kroz%20objektiv_.pdf

(Visited 752 times, 1 visits today)
Podijelite članak:
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter

Comments