Fondacija Mozaik nudi plaćenu praksu u finansijama i računovodstvu

25 sep
Rok prijave 25.09.2020

Zanima te plaćena praksa u finansijama i računovodstvu? Fondacija Mozaik je pravo mjesto za tebe!

Opis prakse

Možeš se prijaviti ako imaš 18-35 godina, želiš unaprijediti svoje vještine i steći radno iskustvo. Ako te zanima kako je raditi u jednom dinamičnom Finansijsko-administrativnom odjelu ovo je prava prilika za tebe.

Očekujemo da radiš 6 h dnevno, s tim da mentori i mentorice uvijek imaju razumijevanja za tvoje privatne obaveze (odlazak do fakulteta i sl.). Sa kolegama i kolegicama iz tima se dogovaraš oko planiranja i izvršavanja obaveza.

Vještine koje će te steći: odgovornost, timski rad, organizacijske vještine, multitasking, fokusiranost na detalje… Najveća prednost je što ćeš raditi u Navision-u, računovodstvenom sistemu koji koristimo za evidentiranje troškova i izradu bilansa stanja, uspjeha, polugodišnjeg i završnog računa te izradu izvještaja za potrebe praćenja potrošnje.

Više informacija možete pronaći ovdje.

Odgovornosti

Rad u Finansijsko-administrativnom odjelu je vrlo dinamičan i ni jedan dan nije isti! Nekad ćeš imati više administrativnog posla, a nekad dan provesti u komunikaciji s mladim aktivistima i aktivistkinjama. Najzanimljivi su svakako online treninzi za mlade gdje imaš priliku upoznati mlade iz različitih zajednica i olakšati im administrativne izazove.

Prijave traju do: 25.09.2020

 

(Visited 315 times, 1 visits today)
Podijelite članak:
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter

Comments