Fokus grupa za mlade iz Tuzle

28 okt

Mlada si osoba, student/ica ili srednjoškolac/ka, i želiš vidjeti promjene u svojoj zajednici? Pridruži nam se i budi dio rješenja!

Omladinski pokret Revolt ove godine slavi 18 godina rada i postojanja! Simbolično, u čast 18 godina aktivizma, volonterizma i pozitivnih promjena, Revolt će u narednom periodu pokrenuti 18 intervencija u lokalnoj zajednici koje će doprinijeti boljem položaju mladih, te saslušati i ispunjavati njihove potrebe. Pridruži nam se i ti, neka se i tvoj glas čuje!

U ponedjeljak, 30. oktobra, od 10-12h u prostorijama Omladinskog pokreta Revolt na adresi Klosterska 38, bit će održana FOKUS GRUPA čiji će učesnici/e biti mladi sa područja Tuzle i TK. Na fokus grupi, imat ćeš priliku iznijeti probleme sa kojima se susrećeš i promjene koje želiš vidjeti u lokalnoj zajednici, i pomoći u kreiranju rješenja.

🔻 Svi prijedlozi proistekli iz razgovora fokus grupe bit će adresirani i upućeni odgovornim strukturama u vidu inicijativa, amandmana i akcija, kako bismo zajedno doprinijeli/e promociji položaja mladih u Gradu Tuzla.

Pokreni se – pridruži nam se i budi dio rješenja!

Izvor FB Omladinski Pokret Revolt

(Visited 10 times, 1 visits today)
Podijelite članak:
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on google
Google

Comments