EUS kursevi

10 jun
Rok prijave 13.06.2024

 

Kros par sedmica nam stiže ovogodišnji tim studenata iz Amerike, koji ne samo da će držati

Intenzivni kurs engleskog jezika, već i Game nights, radionice i razne aktivnosti kroz ovo ljeto. Čak i ako ne budete studenti na Intenzivnom kursu engleskog jezika, moći ćete prisustvovati raznim zabavnim, ali i edukativnim aktivnostima.

Naš ljetni intenzivni kurs engleskog jezika se održava preko 20 godina, gdje nam se svake godine pridruži tim studenata iz SAD-a i organizuju najzabavniji kurs jezika na kojem ste ikada bili!

Interaktivni konverzacijski kurs se održava utorkom, srijedom i četvrtkom, sa specijalnim događajima ponedjeljkom i petkom, koji su dio kursa ali sa malo drugačijom atmosferom – nekada je to učenje nečega novog, a nekada vježbanje engleskog kroz igre.

Svaku večer poslije kursa postoji mogućnost druženja sa studentima u gradu na kafi i razgovoru. Ne samo da ćete imati priliku da vaš engleski uče osobe kojima je to maternji jezik, nego ćete i vi moći podijeliti nešto o vašoj kulturi, o Sarajevu i Bosni i Hercegovini.

Kao i prošlih godina, nudimo vam Srednji kao i Napredni nivo kursa.

Kurs će se održavati od 24.06.2024. sve do 12.07.2024. u periodu od 18 do 20h u prostirijama EUS-a.

Cijena čitavog kursa je 20 KM.

Link za prijavu sa više informacija: https://www.eusbih.com/sarajevo-kursevi i direktni link za prijavu: https://docs.google.com/forms/d/e/ 1FAIpQLSfhfCU71Pt1_rHKz9pvZ6il4cLsNAvRMrvkAd0i69sPibDahw/viewform .

Rok za prijavu je četvrtak, 13.06.2024. do 22:00h.

Ovaj kurs je za studente i srednjoškolce starosti od 18 do 25 godina.

(Visited 147 times, 1 visits today)
Podijelite članak:
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on google
Google

Comments