ESN traži nove članove u Sarajevu i Mostaru!

1 feb
Rok prijave 12.02.2023

Uz sve obaveze tokom studiranja, nije lako raditi na razvijanju svojih vještina, putovati, i družiti se s prijateljima. Ali, šta kada bismo ti rekli da je sve to moguće u jednoj studentskoj organizaciji, drugačijoj od svih?

Erasmus Student Network najveća je evropska studentska organizacija, i predstavlja ključnu volontersku organizaciju u međunarodnom visokom obrazovanju u Evropi, a broji više od 15 hiljada volontera iz 42 zemlje!

Više od 30 godina ESN radi na stvaranju mobilnijeg i fleksibilnijeg obrazovanja podržavajući i razvijajući akademsku razmjenu i pružajući interkulturalno iskustvo i onim studentima koji nemaju mogućnost da provedu period obrazovanja u inostranstvu. ESN pruža podršku internacionalnim studentima u procesima akademske i društvene inkluzije, i djeluje kao poveznica između lokalnih i internacionalnih studenata.

Ako želiš poboljšati konverzacijske vještine u engleskom i drugim jezicima, razviti interpersonalne i komunikacijske vještine, sklonost timskom radu, organizacijske i vještine rješavanja problema- ESN je prava adresa za tebe!

Kao naš volonter, imat ćeš priliku za neformalno učenje i lični razvoj, sticanje socijalnih i profesionalnih poznanstva u Bosni i Hercegovini i izvan nje, rad na osmišljavanju i organizaciji događaja i projekata, i putovanja na seminare i treninge širom Evrope (ali i svijeta)!

I za kraj, ESN će ti pomoći da shvatiš da svojim radom upravo ti možeš doprinijeti unapređenju društva i podsticanju pozitivnih društvenih promjena.

Zato, prijavi se da budeš volonter i dio Erasmus Student Network porodice!

Prijavu možeš pronaći na LINK-u, a prijavit se možeš sve do 12.02.2023. godine

(Visited 320 times, 1 visits today)
Podijelite članak:
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter

Comments