EMDV:Marketing Assistant

25 apr
Rok prijave 18.05.2022

The ad will be for Marketing Assistant
 
Za početak bi trebalo da imaš barem dvije godine iskustva u digitalu. Upravljaš stranicama za klijente na Facebook-u i Instagram-u i razumiješ kako sve to funkcioniše kada su u pitanju vrste objava itd. Znaš da pustiš kampanju na Facebooku i Instagramu i razumiješ metriku na istim. Učestvuješ u prijedlozima digital kampanja i kreiranja sadržaja, generalno osmišljavanje strategije nastupa i objava na društvenim mrežama. Možda imaš iskustva sa copywritingom i sada želiš da nadogradiš svoje znanje i vještine. Možda čak imaš i iskustva i/ili dodira sa fotografijom i videom na neki način. Nemoj da te brine ukoliko ne znaš jedno ili drugo, bitno je da imaš širinu i shvatiš gdje idemo sa ovom pozicijom.
 
Na šta se sve odnosi pozicija Marketing Assistant?
 
Gledamo na ovu poziciju na veoma specifičan način.
Pozicija Marketing Assistant podrazumijeva pored dnevnih aktivnosti i tvoju spremnost da naučiš nove veštine i da se uhvatiš u koštac sa projektima na raznim nivoima kako bi projekat mogao da se iznese na najbolji mogući način.
 
Tvoje aktivnosti bi mogle da izgledaju ovako:
  • Učestvuješ na pitchevima / sastancima
  • Učestvuješ u kreiranju digital marketing strategije
  • Praviš plan objava na FB, IG i IG story
  • Aktivno učestvuješ samostalno i sa timom u planiranju, organizaciji i kreiranju materijala za objave (slike, video, copy)
  • Brifuješ dizajnera / montažera za kreiranje reklamnih banera i drugih vizuala, videa i sl.
  • Zajedno sa timom učestvuješ u kreiranju digitalne kampanje, kreiraš media plan za oglašavanje na FB Ad i Google Ad platformama
  • Organizuješ influencer kampanju u skladu sa strategijom brenda
  • Pratiš metrike i kreiraš izveštaje
Ako ti sve ovo deluje zanimljivo i želiš da se prijaviš, uz CV i motivaciono pismo, pošalji nam i neku svoju ideju za određenu objavu (slika ili video ili copy) za brend koji pratiš (ili baš voliš) a misliš da bi nešto moglo bolje, kreativnije i sl. Može da bude bilo koji format, npr. copy za objavu na Instagramu, ideja za IG Story, ili mini scenario za video post, ili neki blog…
 
Ukoliko ispunjavate navedene uslove i zainteresovani ste za nove profesionalne izazove, vaš CV i motivacijsko pismo dostavite putem opcije “PRIJAVI SE NA OGLAS”.
 
Lokacija: Sarajevo
Broj izvršilaca: 1
(Visited 340 times, 1 visits today)
Podijelite članak:
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter

Comments