EDU WEEK U FABLAB BiH: Uvod u 3D skeniranje

6 feb

Cilj treninga je podučiti vas osnovama korištenja 3D skenera i softvera za 3D skeniranje, uključujući različite metode skeniranja, napredne operacije 3D skeniranja i najbolje prakse za postizanje tačnih i visokokvalitetnih skeniranja.

Ovaj trening osmišljen je kako bi vam pružio sveobuhvatno razumijevanje prednosti korištenja 3D skenera u odnosu na druge tehnologije 3D skeniranja, kao što su kontaktne metode mjerenja i druge beskontaktne metode mjerenja.

Cilj je osposobiti vas vještinama potrebnim za brzo sklapanje i postavku 3D skenera, uključujući hardverske i softverske komponente, te rješavanje uobičajenih problema koji se mogu pojaviti tijekom procesa postavljanja.

Kurs se sastoji od 𝐨𝐧𝐥𝐢𝐧𝐞 𝐭𝐫𝐞𝐧𝐢𝐧𝐠𝐚 koji je obavezno proći, a nakon toga slijedi 𝐩𝐫𝐚𝐤𝐭𝐢č𝐧𝐢 𝐭𝐫𝐞𝐧𝐢𝐧𝐠 u inovativnim 𝐅𝐚𝐛𝐋𝐚𝐛 𝐒𝐚𝐫𝐚𝐣𝐞𝐯𝐨 prostorijama.

📅 Termin praktičnog treninga: 22. ili 23. februar 2024.
⏱️ Trajanje praktičnog treninga: 4 sata
👥 Broj mjesta: ograničen na 6 učesnika po terminu

🎉 Po završetku treninga, učesnici će dobiti međunarodno priznat certifikat od strane 𝐄𝐮𝐫𝐨𝐩𝐞𝐚𝐧 𝐈𝐧𝐬𝐭𝐢𝐭𝐮𝐭𝐞 𝐨𝐟 𝐈𝐧𝐧𝐨𝐯𝐚𝐭𝐢𝐨𝐧 𝐚𝐧𝐝 𝐓𝐞𝐜𝐡𝐧𝐨𝐥𝐨𝐠𝐲.

📢 Požurite jer prijave traju 𝐝𝐨 𝟏𝟐. 𝐟𝐞𝐛𝐫𝐮𝐚𝐫𝐚!
💲 Cijena treninga: 100 KM

👉 Link za prijave

Ukoliko imate dodatnih pitanja, kontaktirajte nas:
[email protected]

Prijavite se još danas! 💼🤝

*𝘊𝘪𝘫𝘦𝘯𝘢 𝘌𝘐𝘛 𝘔𝘢𝘯𝘶𝘧𝘢𝘤𝘵𝘶𝘳𝘪𝘯𝘨 𝘤𝘦𝘳𝘵𝘪𝘧𝘪𝘬𝘢𝘵𝘢 𝘯𝘪𝘫𝘦 𝘶𝘬𝘭𝘫𝘶č𝘦𝘯𝘢 𝘶 𝘤𝘪𝘫𝘦𝘯𝘶 𝘵𝘳𝘦𝘯𝘪𝘯𝘨𝘢. 𝘛𝘳𝘦𝘯𝘪𝘯𝘨 “𝘰𝘴𝘯𝘰𝘷𝘦 3𝘋 𝘴𝘬𝘦𝘯𝘪𝘳𝘢𝘯𝘫𝘢” 𝘴𝘢 𝘮𝘦đ𝘶𝘯𝘢𝘳𝘰𝘥𝘯𝘰 𝘱𝘳𝘪𝘻𝘯𝘢𝘵𝘪𝘮 𝘌𝘐𝘛 𝘔𝘢𝘯𝘶𝘧𝘢𝘤𝘵𝘶𝘳𝘪𝘯𝘨 𝘤𝘦𝘳𝘵𝘪𝘧𝘪𝘬𝘢𝘵𝘰𝘮 𝘪𝘻𝘯𝘰𝘴𝘪 200 𝘒𝘔.

(Visited 41 times, 1 visits today)
Podijelite članak:
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on google
Google

Comments