Dun&Bradstreet zapošljava isključivo redovne ili DL studente/ice

17 maj

Zašto radimo u Dun & Bradstreet-u?

Nalazimo se u transformacijskom periodu naše kompanije – i uzbuđeni smo zbog toga. Svakodnevno pronalazimo nove načine za jačanje naše kulture i ubrzavanja kreativnosti, inovacija i rasta.

Naša je svrha je pomoći korisnicima da poboljšaju poslovne rezultate uz Dun & Bradstreet's Data Cloud i Live Business Identity. Dakle, ako želite odmah utjecati na tvrtku koja pozdravlja odvažno i raznoliko razmišljanje, pridružite nam se!

Opis posla:

  • Prva kontaktna tačka za naše poslovne korisnike
  • Komunikacijska veza/konekcija između kupaca, internih odjela i naše međunarodne mreže
  • Samostalna obrada pisanih i telefonskih upita kupaca
  • Telefonska i pismena obrada zahtjeva o pojedincima i kompanijama
  • Odgovaranje na upite naših kolega u različitim zemljama Dun & Bradstreet -a, kao i od međunarodnih partnerskih kompanija
  • Administracija korisnika i tehnička podrška naših mrežnih sistema
  • Podrška pri implementaciji novih proizvoda i novih izdanja

Trenutno tražimo iznimno motiviranu, organiziranu osobu (M/Ž) I redovnog ili DL studenta/studenticu za poziciju Prodajnog savjetnika. Kandidat koji je uspješan u rješavanju izazova ovog posla i uživa u aktivnom i ugodnom radnom okruženju je dobrodošao. Tražimo profesionalca koji se vodi pružanjem visokih usluga, uživa u kontaktima s klijentima i bliskoj suradnji s drugim odjelima u tvrtki.

Netko tko dobro razumije potrebe kupaca, kvalitetu i poslovnu vrijednost i lako možete razumjeti širu sliku, željeno poboljšanje i učenje novih je na pravom mjestu.

Link za prijavu

Svoj CV pošaljite na: [email protected]

(Visited 1.388 times, 1 visits today)
Podijelite članak:
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter

Comments