dm traži nove domaće proizvode!

26 okt
Rok prijave 30.10.2020

 

I ove godine je pokrenuta društveno odgovorna inicijativa {ZAJEDNO} za bolje sutra, kojom želimo dati priliku domaćim proizvođačima da svoje kvalitetne, još uvijek neetablirane i made in BiH proizvode lansiraju na tržište kroz lanac dm prodavnica!

Pozivom za prijavu domaćih proizvoda na inicijativu dm {ZAJEDNO} za bolje sutra obuhvaćeni su svi domaći proizvođači koji su registrovani kao Pravno lice na teritoriji BiH i čiji proizvodi do sada nisu uvršteni u ponudu nijednog trgovačkog lanca koji posluje u BiH sa dvije ili više prodavnica. Proizvođači mogu prijaviti proizvod ili liniju proizvoda koji odgovaraju drogerijskom asortimanu dm-a. Odabrani proizvodi će dobiti svoje pozicije na policama dm prodavnica.

Prijave su otvorene do 30.10.2020. godine i moguće isključivo putem formulara za prijavu na platformi www.dm-zajedno.ba.

Detaljna pravila i uslovi prijave, kao i kriteriji za odabir proizvoda objavljeni su na istoj platformi. Odabranim proizvođačima dm će pružiti savjetodavnu podršku kod dizajna i cjelokupnog vizuelnog identiteta proizvoda, formiranja cijene, procesa ulistanja a podrška će podrazumijevati i marketinšku promociju.

Partnersku podršku u realizaciji inicijative pružit će Startup studio Fondacije Mozaik.

P.S. Inicijativom {ZAJEDNO} u 2018. godini je podržano 10 domaćih proizvođača te njihovih 30 proizvoda uspješno plasirano na bh. tržište. Pridružite im se!

(Visited 157 times, 1 visits today)
Podijelite članak:
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter

Comments