„Digitalni alati u radu organizacija civilnog društva“ za organizacije na Zapadnom Balkanu i u Turskoj

2 jun
Rok prijave 05.06.2020

EU TASCO 3 projekat organizuje obuku na temu „Digitalni alati u radu organizacija civilnog društva“ za organizacije na Zapadnom Balkanu i u Turskoj, koji će se održati online tokom juna 2020. Rok za prijavu je 5. jun.

U ponudi su dvije vrste obuke:

1. Opšta obuka o digitalnim i ICT alatima, namijenjena organizacijama civilnog društva bez ikakvog ili sa ograničenim iskustvom u korišćenju digitalnih i ICT alata. Sprovodiće se u različitim terminima a na jezicima zemalja koje projekat obuhvata (crnogorski/srpski/bosanski/hrvatski; albanski, makedonski, turski) – tako da svaki učesnik/ca može izabrati onaj koji mu najbolje odgovara.

Termini i prijava:

• Na crnogorskom/srpskom/bosanskom/hrvatskom jeziku: 15 – 16. jun (od 10h do 13h). Plan rada https://bit.ly/2M94y5B Prijave putem linka: surveymonkey.com/r/NPFGBGB

• Na albanskom jeziku: 18 – 19. jun (od 10h do 13h). Plan rada: https://bit.ly/2XJatUf Prijave putem linka: https://www.surveymonkey.com/r/392GWPG

Takodje, 22-23. jun na makedonskom jeziku (www.surveymonkey.com/r/WLJ86TC) i 11-12. jun na turskom jeziku (www.surveymonkey.com/r/MB5S9WR)

2. Trodnevni specifični trening o digitalnim i ICT alatima, koji će se sprovesti na engleskom jeziku, a namijenjen organizacijama civilnog društva koje imaju osnovno iskustvo u korišćenju digitalnih alata (posebno one organizacije koje sprovode programe izgradnje kapaciteta, nacionalne i regionalne mreže, organizacije pružaoce socijalnih usluga, think tank-ove itd.)

Termin i prijava:

• Ovaj trening će biti organizovan tokom tri dana, jun – 1. jul (od 10h do 15h). Plan rada: https://bit.ly/2XDK9ew Prijave putem linka: https://www.surveymonkey.com/r/YSLQZN2.

Pogledajte plan rada/agende i prijavite u odnosu na vaš nivo iskustva u korišćenju digitalnih i ICT alata i željeni radni jezik. Svaki učesnik/ca može se prijaviti samo za jednu obuku. Rok za prijavu je 5. jun.

Sve detalje možete naći na sajtu EU TACSO 3 projekta https://bit.ly/36MSqki

(Visited 80 times, 1 visits today)
Podijelite članak:
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter

Comments

Autor Hocu.ba praksa