Digital Marketing Networking Event

10 apr
Rok prijave 14.04.2021

U svijetu u kojem smo okruženi velikim brojem sličnih proizvoda i usluga, poprilično je teško pronaći vlastiti put do klijenata i korisnika. Pripremiti adekvatnu marketinšku kampanju, predstaviti svoj proizvod ili uslugu na zanimljiv način i zarobiti barem na trenutak pažnju ciljne skupine – zadatak je stručnjaka za digitalni marketing. Započeti ovu karijeru nije nimalo lako, ali čuti korisne savjete iskusnih kolega zasigurno može umanjiti početničke pogreške.

Upravo to će imati priliku učiniti sve dame koje budu dijelom Digital Marketing Networking Event-a, jedinstvenog događaja koji INTERA Tehnološki Park organizira u srijedu, 14.4.2021. godine u 17h. Događaj, koji će se održati u dvorani Europa u prizemlju zgrade INTERA TP-a i koji će biti moguće pratiti i putem Zoom platforme, bit će izvrsna prilika za druženje stručnjaka iz područja digitalnog marketinga i onih koji to tek žele postati.

Ovaj interaktivni događaj obilježit će opušteni razgovor dviju poznatih dama, Dijane Tepšić i Nermine Mašala Kelić, s moderatoricom Hanom Sokolović, u kojem će se dotaknuti početaka svojih karijera, ali i najnovijih trendova u svijetu digitalnog marketinga. Nakon razgovora, sve sudionice će imati priliku upoznati predstavnike nekih od najuspješnijih bh. digitalnih agencija, uključujući DegordianPlay Team AgencyUniversal Media Sarajevo Web Studio.

Upravo će im razgovor s njima pomoći da saznaju nešto više o radu u uspješnim agencijama, suradnji s nekim od najpoznatijih klijenata i stvaranju uspješnih marketinških kampanja, a ovo druženje će im poslužiti i kao izvrsna prilika za upoznavanje potencijalnih poslodavaca te prikupljanje vrijednih savjeta za nastavak karijera.

Broj sudionika u dvorani je popunjen. Svi ostali zainteresirani mogu sudjelovati kroz online prijenos konferencije putem internetske platforme Zoom.

Sudjelovanje na ovom događaju je besplatno budući da ga INTERA Tehnološki Park organizira kroz projekt www.women podržan sredstvima Veleposlanstva Sjedinjenih Američkih Država.

Prijave na link.

(Visited 129 times, 1 visits today)
Podijelite članak:
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter

Comments