Degordian zapošljava na osam pozicija

17 maj

Digitalna agencija Degordian, s uredima u Zagrebu, Beogradu i Mostaru, nastavlja s rastom i novim zapošljavanjima, a lokacija rada više ne predstavlja nikakve prepreke.

Ako zavirite na Degordianovu stranicu karijera, tamo ćete vidjeti oglase za osam različitih radnih pozicija, a za većinu njih nije presudna lokacija. Uz to, iz tvrtke najavljuju da će zasigurno biti još novih zapošljavanja, tako da se uz sadašnji popis otvorenih pozicija uskoro može očekivati i više njih.

Pogledajte pozicije koje su sada otvorene:

Performance Marketing Team Lead

Performance Marketing Manager

Digital Advertising Manager

Tech Lead
Back-End Developer

Front-End Developer

Social Media Management Intern (Zagreb)
Social Media Management Intern (Mostar)

Degordian je čak pet puta prepoznat kao Najbolji poslodavac, a svoju su proaktivnost pokazali već prilikom prvog prošlogodišnjeg lockdowna. Prisilni rad od doma tek je nastupio, a oni su već tada počeli razmišljati o načinima kojima mogu pomoći svojim zaposlenicima da budu još zadovoljniji i da im olakšaju nošenje s novim okolnostima koje je uzrokovao COVID-19. Uz to, htjeli su pomoći zaposlenicima da bolje balansiraju poslovne i privatne aspekte života.

Jedan od načina kako su tome doskočili je uvođenje novih modela (lokacije) rada kojeg su testirali tijekom prošle godine, a nakon izvrsnih reakcija, odlučili su ga trajno zadržati.
Osobe tako mogu birati modele rada koji se tiču lokacije – osim potpunog remote modela koji je najfleksibilniji, postoje dodatna dva modela koji se odnose na povremeni ili češći rad iz ureda.

Prilikom otvaranja selekcija trude se biti maksimalno fleksibilni u odnosu na to koliko sam opis radnih zadataka dozvoljava jer pojedine pozicije, poput onih za Social Media Interne, ipak iziskuju češći rad iz ureda. Kako bi se potencijalni zaposlenici lakše odlučili na model rada koji će koristiti, detaljno su opisali kako svaki od njih funkcionira, a dostupan je na njihovoj web stranici.

(Visited 838 times, 4 visits today)
Podijelite članak:
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter

Comments