Dan otvorenih vrata u Centru za mlade INPUT

25 jun

Centar za mlade INPUT vas sa velikim zadovoljstvom poziva na Dan otvorenih vrata, koji će se održati u srijedu, 26. juna 2024. godine. Događaj će se održati u prostorijama Centra za mlade INPUT, na adresi Mokušnice 10, Zenica.

Šta vas očekuje?
– Upoznavanje sa radom Centra: Saznajte više o našim programima i aktivnostima.
– Radionice i prezentacije: Prisustvujte zanimljivim radionicama i prezentacijama naših članova.
– Druženje i umrežavanje: Iskoristite priliku za druženje s mladima iz naše zajednice, razmjenu ideja i iskustava.
– Zabavni sadržaji: Uživajte u raznim zabavnim aktivnostima koje smo pripremili za vas.

Zašto doći?
– Informacije iz prve ruke: Saznajte sve što vas zanima o našim programima, projektima i načinima na koje možete postati dio naše zajednice. Naši članovi će vam biti na raspolaganju za sva pitanja.
– Inspiracija i motivacija: Upoznajte mlade ljude koji su već uključeni u naše aktivnosti i saznajte kako je INPUT utjecao na njihov život. Čut ćete inspirativne priče o ličnom razvoju i uspjesima.
– Prijateljska atmosfera: Provedite dan u ugodnom i inspirativnom okruženju, uz ljude sličnih interesa. Naša vrata su otvorena za sve, bez obzira na dob, interesovanja ili prethodno iskustvo.

Vrata INPUT Centra bit će otvorena od 10:00 do 14:00 sati.

Kako nas pronaći?
Centar za mlade INPUT nalazi se na adresi Mokušnice 10, Zenica. Detaljne upute i informacije o lokaciji možete pronaći na našoj web stranici ili nas kontaktirati putem društvenih mreža.

Prijavite se!
Molimo vas da svoj dolazak potvrdite putem prijavnog obrasca kako bismo mogli osigurati sve potrebno za vaš ugodan boravak.

Dodatne informacije:
Za sve dodatne informacije, slobodno nas kontaktirajte putem e-maila ili društvenih mreža. Pratite naše profile na Facebooku i Instagramu za najnovije vijesti i ažuriranja o događaju.

Veselimo se vašem dolasku i zajedničkom druženju! Ovaj dan je prilika da se bolje upoznamo, razmijenimo iskustva i zajedno radimo na boljitku naše zajednice.

Link prijave:https://forms.gle/6HXv249pD5HhNsHXA

Web stranica:https://inputcentar.com/dan-otvorenih-vrata-u-centru-za-mlade-input-26-06-2024-godine/

(Visited 34 times, 1 visits today)
Podijelite članak:
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on google
Google

Comments