Dan otvorenih vrata – Stari Grad Sarajevo

15 feb

Muzej književnosti i pozorišne umjetnosti Bosne i Hercegovine, Kanadski fond za lokalne inicijative i Grad Sarajevo pozivaju vas na Dan otvorenih vrata Stari Grad u sklopu projekta “ACCESS – Pristup pravima za žene kroz informisanje i angažman sa vlastima u Gradu Sarajevu i njegovim općinama”, koji će se održati u četvrtak 16. februara 2023. godine u periodu od 11:00 do 13:00 sati, u prostorijama Muzeja književnosti i pozorišne umjetnosti Bosne i Hercegovine, Ul. Sime Milutinovića Sarajlije 7.

Cilj ovog događaja je promovirati žene umjetnice, njihove talente i doprinose umjetnosti, kao i pružiti priliku mladim ženama da se upoznaju s različitim aspektima umjetničkog svijeta. Ovaj događaj će biti prilika za razgovor, razmjenu ideja i iskustava.

U periodu trajanja događaja za naše najmlađe posjetioce uzrasta od 3 do 7 godina Teta Pričalica će ogranizovati radionicu (https://pricalica.ba/).

Evaluaciju projektnih aktivnosti vršit će predstavnici TANA 21 (www.tana21.ba), koji će u cilju prikupljanja povratnih informacija razgovarati s posjetiocima Dana otvorenih vrata.

Uključite se u ovu inspirativnu priču i podržite žene u umjetnosti!

#Canada #CFLI #CanadaFundBiH

(Visited 52 times, 1 visits today)
Podijelite članak:
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter

Comments