Courtyard by Marriott Sarajevo u potrazi za pripravnikom/com

24 maj
Rok prijave 25.05.2021

Courtyard by Marriott Sarajevo, Bosnia and Hercegovina

Želite li čuti dugu i komplikovanu priču zašto smo u potrazi za pojačanjem u našem odjelu finansija i računovodstva, ili će vam biti dovoljno da kažemo: želimo u tim dovesti još jednu osobu koja će osigurati da administrativni poslovi u hotelu ne škripe?

Courtyard by Marriott Sarajevo više od pet godina osigurava besprijekorno, stimulativno okruženje za naše goste i uposlenike. Trenutno smo u potrazi za pripravnikom/pripravnicom za administrativne poslove na puno radno vrijeme.

Voljeli bismo raditi sa nekim ko je završio minimalno prvi ciklus visokog obrazovanja (Bakalaureat/VŠS) sa ekonomskim usmjerenjem i ko traži prvo zaposlenje ili je vanredno nastavio dalje studirati. Poznavanje engleskog jezika je nešto što vam neizmjerno može olakšati ovaj posao. Veoma smo dinamična organizacija, pa se radujemo nekome ko je fleksibilan i brz u učenju i radu.

Ukoliko vam se prethodno navedeno čini interesantno, pošaljite nam svoju biografiju na: [email protected] sa naznakom da se prijavljujete za spomenutu poziciju, najkasnije do 25. 05. 2021. godine.

(Visited 444 times, 1 visits today)
Podijelite članak:
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter

Comments