Coding Boot Camp promo event u Sarajevu

13 jul

Pozivamo vas na druženje sa predstavnicima škole programiranja Coding Boot Camp koje će se održati u subotu 20.07.2019. u periodu od 10:00 do 12:00 sati u ulici Marka Marulića 2 (zgrada Unipromet na drugom spratu) u Sarajevu. Cilj ovog okupljanja je da vas upoznamo sa našom idejom i planom rada kao i da čujemo vaša mišljenja i sugestije.

Coding Boot Camp je mjesto gdje će mladi ljudi bez predznanja iz programiranja moći započeti svoje putovanje ka željenoj IT karijeri a mi ćemo ih na tom putu usmjeravati u skladu sa njihovim interesima i vještinama. U našim prostorijama pored pohađanja kurseva moći ćete polagati i ispit za MTA certifikaciju. MTA je validacija osnovnih koncepta programiranja i pomaže studentima u istraživanju, otkrivanju i startanju uspješne IT karijere. To je prvi korak u Microsoft Certification seriji za početni nivo i pruža studentima pouzdanost, kredibilitet i diferencijaciju.

Tržište rada nikada nije bilo konkurentno kao danas. Prilikom apliciranja na svoj prvi posao posjedovanje MTA certifikata dvostruko povećava vaše šanse za dobijanje vašeg posla iz snova.

Ukoliko još uvijek ne razmišljate o učenju programiranja, možda je ovo idealna prilika da vas uvjerimo u suprotno. Ovu priliku možete iskorisititi za networking i opoznavanje sa našim timom.

Za vaša pitanja će biti dostupni:

Faruk Bavčić, CEO kompanije App IT d.o.o. i osnivač Coding Boot Camp;
Adnan Čelik, project manager u App IT d.o.o. i Coding Boot Camp;

Molimo vas da ispunite anketu na sljedećem linku da biste se prijavili, jer je broj mjesta ograničen: https://forms.gle/rvvcTiqggEi97y7Y6

FB event

(Visited 278 times, 1 visits today)
Podijelite članak:
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter

Comments

Autor Meris Bećović