Coca-Colina podrška mladima u BiH

23 sep

Coca-Colina podrška mladima u BiH” je program Coca-Cola HBC B-H koji pruža mladima u Bosni i Hercegovini priliku za sticanje novih veština i znanja putem trostrukog modula: “Upravljanje vremenom,” “Mentalno zdravlje,” i “Poslovno pregovaranje,”.

Coca-Colina podrška mladima u BiH

Moduli ličnih i poslovnih vještina pripremljeni su u sklopu programa „Coca-Colina podrška mladima u BiH“, a namijenjeni su svim mladim osobama koje žele usvojiti dodatna znanja i vještine. Coca-Colina podrška mladima u BiH jedinstven je edukativni program kojim od 2017. godine Coca-Cola HBC B-H pomaže u osnaživanju i poboljšanju zapošljivosti mladih ljudi širom Bosne i Hercegovine.

Program se sastoji od tri modula:

  • Upravljanje vremenom
  • Mentalno zdravlje
  • Poslovno pregovaranje

Predavači su:

  • Prof. dr. Ivana Zečević
  • Nikola Kužet

Module možeš pogledati u periodu koji ti najviše odgovara, a dijelove i lekcije možeš pogledati i više puta. Preporučujemo ti da tokom modula zapisuješ najvažnije stavke.
Uradi vježbe i testove koji se nude u okviru predavanja, sigurno će ti poslužiti.

Ako odslušaš sva tri modula, na kraju možeš preuzeti i potvrdu o učešću. Potvrda se automatski generira nakon što sve videolekcije budu označene kao „completed“, te nakon klika na dugme „finish course“.

Više informacija pronađi na 👉🏻 OVOM 👈🏻 linku.

Želimo ti sretno učenje!

 

(Visited 30 times, 1 visits today)
Podijelite članak:
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on google
Google

Comments