Centar za politike i upravljanje – Spremni za naše takmičenje?

31 aug
Rok prijave 15.09.2023

SNIMI REEL, OSVOJI ROMOBIL!

Centar za politike i upravljanje (CPU) organizuje takmičenje u kojem možeš osvojiti električni romobil! Prijavu možeš poslati do 15.09.2023. 23:59h, a evo i kako.

Kako učestvovati? Lako!

Sve što trebaš da uradiš kako bi se prijavio/la jeste da snimiš reel za Instagram u trajanju minimalno 10, a maksimalno 60 sekundi na temu “Kako ti, #PametniPotrošač, smanjuješ svoj otpad na dnevnoj bazi?”. Svoju prijavu s ličnim podacima i reelom uploaduj na Google Forms (https://tinyurl.com/prijavacpu), ili ako imaš poteškoća s uploadom, pošalji reel s podacima na mail: [email protected].

Nepotpune prijave neće biti uzete u obzir.

Kakav treba da bude moj reel?

Reel prvobitno treba da ima dužinu trajanja minimalno 10, a maksimalno 60 sekundi i da bude u sklopu teme “Kako ti, #PametniPotrošač, smanjuješ otpad na dnevnoj bazi?”. Tebi prepuštamo kreativnu slobodu, te podržavamo upotrebu zvukova/pjesama koje su u trendu, memova i sl. sve dok ne sadrže vulgaran ili neprikladan sadržaj. Snimi nešto novo, inovativno i nesvakidašnje!

Kriteriji za kvalifikaciju reel-a:

  • Kreativnost,
  • Inovativnost,
  • Da nosi inspirativnu poruku koja je društveno odgovorna,
  • Da potiče društvo na pozitivne i održive navike.

Kako osvojiti nagradu?

Sve prijave objavljujemo na naš profil, a pobjednik je onaj koji u 7 dana od objave skupi najviše lajkova ispod reel-a.

Gdje mogu naći inspiraciju?

Ako nisi siguran šta da snimiš i kreiraš na temu “Smanjujemo otpad” evo par smjernica. Možeš pogledati naš Instagram profil (https://www.instagram.com/cpubih/) gdje smo objavili više navika #PametnihPotrošača koje su održive odnosno smanjuju otpad uz pomoć modela cirkularne ekonomije.

Ili ako si posebnog takmičarskog duha, možeš pročitati naše istraživanje o cirkularnoj ekonomiji na našem linku, ili primjere BiH kompanija koje prakticiraju cirkularne poslovne modele na ovom linku.

Za sva pitanja stojimo na raspolaganju na mailu [email protected] . Zapratite nas na našem Instagram profilu @cpubih i budite u toku sa svim objavama i narednim takmičenjima!

(Visited 11 times, 1 visits today)
Podijelite članak:
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on google
Google

Comments