CEI Nahla organizira online ljetnu školu PR-a!

11 avg

 

SADRŽAJ I KONCEPT
Online ljetna škola PR-a osmišljena je tako da polaznice kroz ciklus predavanja steknu znanja i vještine potrebne za efikasniju komunikaciju s ciljanom javnošću.

Naučite šta je obavezno, a šta nikako ne smijete koristiti u komunikaciji, kako pridobiti naklonost medija i kako oblikovati poruke koje će mediji prenijeti. Prevaziđite strah od javnog nastupa i savladajte osnovne tehnike PR-a koje su mnoge učinile uspješnim. Učinite sebe ili svoje poslovanje vidljivijim i kreirajte brend koji će drugi prepoznati.

Menadžerica za odnose s javnošću (Public Relations Manager) u digitalnom dobu je izuzetno važna karika između kompanije i njenih ciljnih javnosti. Aktivnosti koje Public Relations Manager svakodnevno provodi imaju za cilj efektivno komuniciranje s javnošću i medijima u cilju razvoja i unapređivanja poslovanja i kreiranja/održavanja reputacije.

VODITELJICA ONLINE LJETNE ŠKOLE: Amela Sačić, menadžerica za odnose s javnošću.

CIJENA (za 6 predavanja): 150KM

TRAJANJE: Predavanja će se realizirati od 26. augusta do 30. septembra 2020.

TERMIN ODRŽAVANJA: srijedom od 17.30 do 20.30.

LOKACIJA: ONLINE

PRIJAVE: putem ONLINE FORMULARA. Svoje mjesto potvrđujete isključivo uplatom na info desku Nahle, svakim danom od 12 do 20h ili putem žiro računa. Podatke o žiralnoj uplati sve prijavljene polaznice će dobiti putem emaila blagovremeno. Broj mjesta je ograničen!

Za sve dodatne informacije javite se na e-mail: [email protected]

Više informacija pročitajte ovdje.

 

(Visited 319 times, 1 visits today)
Podijelite članak:
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter

Comments