CAZAS raspisao konkurs za kratku video priču

7 avg
Rok prijave 15.08.2020

NVO CAZAS poziva sve zainteresovane studente fakulteta iz domena multimedijalnih djelatnosti kao što su: filmska i televizijska režija, produkcija, film, mediji i slično, da naprave kratku video priču o iskustvu servisa podrške i izazovima sa kojima se suočavaju.

OBLAST:

Multimedijalne djelatnosti

OPIS

Poziv je otvoren u okviru kampanje „Chase the virus, not people“, koju finansira EHRA i koja ima za cilj da podigne svijest o značaju programa smanjena štete, prevenciji stigme, diskriminacije i artikulisanju potreba ranjivih kategorija. U cilju jačanja društvene svijesti o potrebama korisnika psihoaktivnih supstanci, važnosti programa smanjenja štete, predviđeno je osmišljavanje, izrada i distribucija kratke video priče o iskustvu korisnika samih servisa podrške, njihovoj uspješnoj resocijalizaciji i izazovima sa kojima se suočavaju. Predviđeni nagradni fond za osmišljavanje i izradu kratke video priče u HQ rezoluciji u trajanju od pet do maksimum deset minuta iznosi 1000 eura.

USLOVI

Na konkurs, sa nagradnim fondom od 1000 eura, može se prijaviti jedan student kao i grupa od više studenata.

NAČIN PRIJAVE

Zainteresovani kandidati mogu poslati prijavu koja treba da sadrži idejno rješenje u pisanoj formi, predviđeni plan realizacije i kraću biografiju studenta, odnosno svakog od članova grupe studenata, u slučaju prijave tima. Prijave se dostavljaju putem maila: [email protected] .

ROK ZA PRIJAVU:

15.08.2020. godine

Detaljnije: www.cazas.org,

(Visited 92 times, 1 visits today)
Podijelite članak:
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter

Comments