Careers of the future – sajam najboljih univerziteta

6 apr

Via Academica u saradnji sa 12 najboljih evropskih univerziteta organizuje Careers of the future – sajam najboljih univerziteta za zanimanja budućnosti. Sajam je namenjen svim studentima Zapadnog Balkana, a biće održan 10. Aprila na virtuelnoj platformi (link: careers.viacademica.com)

Ovo je prilika da prikažemo kako su se prilike na tržištu rada promijenile i koja su to zanimanja budućnosti za koje se treba već sada spremiti. Na našoj online platformi ugostićemo najbolje svjetske univerzitete, koji će se predstaviti kroz studijske programe u skladu sa inovacijama u nauci i tehnici, ali i predstavnike savremenih zanimanja koji će prenijeti svoje iskustvo i svoj profesionalni put.

Šta te čeka na online sajmu Careers of the future?

  • Conference hall gdje ćeš moći da pratiš predavanja stručnjaka iz najtraženijih zanimanja, i da kroz njihovo iskustvo saznaš u kom pravcu će te voditi određena oblast studija.
  • Expo halls najtraženijih studijskih oblasti gde ćeš pronaći univerzitete koji imaju upravo takve programe osnovnih i master studija.
  • Sobe za umrežavanje (mingling room) gde ćeš moći da se povežeš sa svim posjetiocima sajma koji su zainteresovani za istu oblast studija i isto zanimanje budućnosti kao i ti.
  • Sastanci 1-1 sa predstavnicima univerziteta koje ćemo zakazivati svakome pojedinačno na osnovu popunjene registracije. To je prilika da postaviš pitanja i saznaš sve o procedurama za upis.

Ovakav koncept događaja ti omogućava da se upoznaš i sa profesijama, sa predstavnicima univerziteta i sa profesionalcima iz određenih oblasti, ali i sa konkretnim studijskim programima koji te vode do zaposljenja u određenom poslovnom sektoru ili industriji.

LINK za registraciju .

Više informacija o sajmu na LINKU.

Vidimo se 10. aprila! 

 

 

(Visited 67 times, 1 visits today)
Podijelite članak:
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter

Comments