Callan Summer Time – osvježi ENGLESKI ONLINE!

15 jul

Callan Summer Time – osvježi ENGLESKI ONLINE!

Top kombinacija ovog ljeta je ONLINE NASTAVA iz udobnosti vlastitog doma.

U jednom trenutku cijeli svijet je stao i obavljanje aktivnosti online više nije bila stvar izbora ili preference, nego je postala nužnost. Natjerani smo da brzo razmišljamo i djelujemo, te budemo kreativni i inovativni.

Ali, kako kažu – u svakom zlu neko dobro! Okolnosti pandemije su nam pokazale i dokazale da sve može biti ONLINE: od plaćanja računa i komunikacije preko online kupovine sve do online edukacije.

Čak i oni koji su ranije bili skeptični po pitanju edukacije online, bili su prinuđeni dati šansu internetu i uvjerili su se da online nastava olakšava svakodnevnicu uz značajnu uštedu vremena koje biste inače potrošili na odlazak i povratak kući, jer uklanja prepreke poput iscrpljujućeg traženja parking mjesta, kašnjenja zbog gužvi u saobraćaju i dr.

Zato, dok velika većina ljudi ovo ljeto provodi kod kuće, sjetite se da postoji jedno “mjesto” koje ostaje otvoreno 24 sata dnevno, a to je internet!

CALLAN SUMMER TIME: osvježi svoj engleski ONLINE!

Top kombinacija ovog ljeta je online nastava iz udobnosti vlastitog doma, ali ne bilo kakva online nastava, već nastava UŽIVO ONLINE po najbržoj i najučinkovitijoj metodi učenja engleskog na svijetu – CALLAN metodi!

Po CALLAN metodi engleski učite i usavršavate kroz konstantnu aktivnu konverzaciju bez obzira da li ste početnik ili već imate neko predznanje.

  • Grupna ili individualna nastava (1:1)
  • Čas(ovi) uživo online uz konstantnu komunikaciju
  • Fleksibilni termini
  • Jednogodišnji pristup CALLAN aplikaciji

Ako zvuči predobro da bi bilo istinito, prijavite se ovdje za besplatni probni čas i uvjerite se sami!

Za više informacija o svemu što vas zanima kontaktirajte Magaza CALLAN Accredited School na 061 93 66 09(Viber iliWhatsApp) ili pošaljite upit na [email protected]

 

(Visited 222 times, 1 visits today)
Podijelite članak:
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter

Comments