Business angel summit 2024: OTVOREN POZIV SA STARTUPOVE

24 jun
Rok prijave 30.06.2024

Od 30. oktobra do 1. novembra 2024. godine Fondacija 787 organizuje Business Angel Summit (BAS)treće izdanjevodećeg događaja koji okuplja individualne investitore i VC-ove iz Bosne i Hercegovine i šireg regiona Zapadnog Balkana.

Kroz intenzivan trodnevni program, ove godine učesnici će imati priliku istražiti investicione trendove i mogućnosti u regionu i Evropi, kao i različite regulatorne okvire, alate i aktivne investicione grupe. BAS 2024 će okupiti preko 150 investitora, zajedno sa startupima i predstavnicima relevantnih aktera ekosistema koji podržavaju rast lokalnih startupova.

Obzirom da svake godine najbolji startupi iz našeg regiona imaju priliku učestvovati i prezentirati se BAS publici, zvanično smo otvorili poziv sa startup prijave. Ovogodišnje izdanje Business Angel Summit-a će predstaviti  10 odabranih startupa iz Bosne i Hercegovine, Hrvatske, Srbije, Albanije, Kosova, Sjeverne Makedonije i Crne Gore.

Kakve startupove tražimo?

  • Pre-seed i Seed Startupovi
  • Pokrenut proizvod

Šta nudimo?

  • Ekskluzivno prisustvo na BAS 24
  • Mentorstvo i pripreme za pitch
  • Radionice
  • Investicione mogućnosti
  • Putovanje i boravak (2/3 noći) u Sarajevu za CEO startupa – 1 predstavnik (napomena: više članova startup tima je dobrodošlo, s tim da F787 pokriva troškove jednog predstavnika)

Ukoliko ispunjavate tražene kriterije, prijavite se putem aplikacijskog obrasca: OBRAZAC ZA STARTUPE.

Rok za prijavu: 30.6.2024. godine

Nakon prijave F787 tim će kontaktirati prijavljene startupove sa više detalja.

(Visited 60 times, 1 visits today)
Podijelite članak:
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on google
Google

Comments