Budite i vi inspiracija drugim ženama: “Girl Boss Revolution”

19 okt

Poslovni svijet doživljava značajne promjene, a jedan od ključnih elemenata tih promjena je sve veća prisutnost žena koje preuzimaju kontrolu u različitim sektorima. Tradicionalni rodni stereotipi postaju prošlost, a organizacije prepoznaju važnost raznolikosti u svojim timovima. Žene sve više pridobivaju stručnost i obrazovanje koje im omogućuje da preuzmu ključne uloge u poslovnom svijetu.

Otvorenost prema različitim perspektivama i idejama, bez obzira na spol, postaje ključ uspjeha. Pokreti za jednakost spolova i sveprisutna rasprava o važnosti raznolikosti u radnom okruženju stvaraju povoljnu klimu za žene koje teže preuzeti kontrolu nad svojim profesionalnim životima.

Zato ne propustite priliku da na besplatnom seminaru BusinessAcademy pod nazivom „Girl Boss Revolution – žene koje su preuzele kontrolu u poslu” dobijete praktične savjete o tome kako napredovati u karijeri, kako uspostaviti ravnotežu između poslovnog i privatnog života, te kako pružiti i primiti mentorstvo koje će vas usmjeriti prema samom vrhu uspjeha.

Besplatan seminar će se održati u subotu, 21. oktobra, u moderno opremljenim prostorijama BusinessAcademy u Sarajevu, a bit će omogućen i online prenos događaja putem live streama. Prijavite se da osigurate svoje mjesto i osnažite se za buduće izazove i uspjehe!

Žene danas imaju pristup visokom obrazovanju u većoj mjeri nego ikada prije, što im daje priliku da razvijaju svoje vještine i kompetencije. Od inženjeringa i informatike do medicinskih znanosti i finansija, žene su prepoznate kao eksperti u mnogim područjima. Njihova stručnost i znanje omogućavaju im da preuzmu kontrolu nad svojim karijerama i organizacijama.

Žene preduzetnice postaju sve vidljivije i uspješnije u svim sektorima, od tehnologije do mode, od obrazovanja do umjetnosti. Njihova preduzetnička vizija i sposobnost rješavanja problema često donose inovacije koje mijenjaju igru u njihovim industrijama. Odličan primjer za to su naše predavačice Nađa Berberović-Dizdarević, Emina Berberović-Čengić i Melisa Čengić. Nađa i Emina su osnivačice brenda „Berberović”, koji se bavi proizvodnjom kožne galanterije, dok je Melisa osnivačica kompanije Pintravel Ltd. i Marketing, CRM & PR menadžer u Porsche Center Sarajevo. One će vam kroz svoja različita iskustva prenijeti znanja i podršku da uspijete u svom poslovnom poduhvatu.

Prisustvovanje seminaru na temu „Girl Boss Revolution – žene koje su preuzele kontrolu u poslu” može biti izvanredna prilika da naučite kako da preuzmete kontrolu nad svojom karijerom, prevaziđete prepreke na svom putu do uspjeha, definišete svoj identitet, poslovne ideje i ciljeve i usmjerite svoje poslovanje ka uspjehu.

Pored toga, na ovom seminaru pronaći ćete inspiraciju od naših govornica da i vi dostignete vrhunac svoje poslovne karijere. Uspostavićete kontakte sa sličnim ženama iz poslovnog svijeta i pronaći ćete podršku koja vam je potrebna za uspjeh.

Koliko je podrška u poslovanju važna zna i BusinessAcademy te omogućava polaznicima da steknu obrazovanje, stručno usavršavanje i iskustvo, kao i potrebna znanja i vještine koji su ključni za postizanje maksimalnog uspjeha u karijeri. Također, kroz savremen pristup podstiče i razvija svijest o važnosti ravnoteže između života i posla, omogućavajući polaznicima da se efikasno nose s izazovima modernog radnog okruženja i ostvare zadovoljstvo i harmoniju u životu.

Pridružite nam se na seminaru i otkrijte kako da svoju stručnost, znanje i jedinstvene talente istaknete na najbolji mogući način. Ova investicija u vašu karijeru će vam donijeti ne samo vještine i znanje već i dugoročno zadovoljstvo i uspjeh.

Postignite izvanredne rezultate na osnovu kojih ćete i vi biti inspiracija drugim ženama!

(Visited 52 times, 1 visits today)
Podijelite članak:
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on google
Google

Comments