Budi dio No Limit Sarajevo Advertising Festivala u januaru 2020. godine

4 dec

O FESTIVALU

No Limit Sarajevo Advertising Festival je nacionalno takmičenje u kreativnosti na kojem učestvuju agencije i oglašivači iz Bosne i Hercegovine sa svojim kreativnim idejama. No Limit SAF nagrađuje najoriginalnije i jedinstvene ideje koje pomiču granice, neovisno o vrsti medija u kojem su realizirane.

Svi prijavljeni radovi ravnopravno učestvuju u konkurenciji za zlatne, srebrne i brončane nagrade. Proglašenje pobjednika No Limit Sarajevo Advertising Festivala bit će održano 16. januara 2020. godine u Sarajevu.

MISIJA

Organizacijom No Limit Sarajevo Advertising Festivala želimo priznati, nagraditi i promovirati rad pojedinaca, timova i agencija koji je zasnovan na idejama u oglašavanju i visokoj kreativnosti u njihovoj realizaciji.

U ocjenjivanju kreativnih postignuća primjenjujemo visoke profesionalne standarde struke koji su zasnovani na standardima priznatim u cijelom svijetu.

Nagrađivanjem kreativnih vrijednosti želimo udahnuti novu energiju u razvoj oglašavanja i motivirati kreativne ljude na još veća postignuća svjesni da samo nove ideje mogu stvoriti uvjete za prosperitetnu budućnost Bosne i Hercegovine.

VIZIJA

Naša vizija je da budemo i ostanemo centralni godišnji događaj u marketinškoj i komunikacijskoj struci u Bosni i Hercegovini.

Nastojat ćemo neprestano doprinositi razvoju marketinga i komunikacija kroz nova znanja i motiviranje na velika kreativna postignuća struke.

Za više informacije kliknite ovdje.

FB event 

(Visited 235 times, 1 visits today)
Podijelite članak:
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter

Comments