BRAVO organizira kurs talijanskog jezika!

2 sep

📚🇮🇹 Ciao amici! Da li ste spremni da naučite malo talijanskog? Ili možda da pokupite neke kul savjete i preporuke o putovanju i životu u Italiji, zemlji sa jednom od najpoznatijih kuhinja na svijetu? A možda čak dobijete i originalni recept za pravu italijansku tjesteninu!

👉 Ako je vaš odgovor DA, onda ste definitivno na pravom mjestu!
#BRAVO počinje sa novim krugom časova Italijanskog jezika i to sa kursevima za 3 nivoa: A1, A2 i B1!
🧠 #BRAVO nudi nešto potpuno različito od onog što ste čuli do sad, a to je potpuno novi pristup učenju jezika. To znači da ćete imati mogućnost da se pridružite nekoj od naših neformalnih edukacija i tako posjetiti Italiju i na taj način upotpuniti svoje znanje!
🤓 Naša i vaš instruktorica Italijanskog jezika, Amila Omanović će vam držati online časove direktno iz Italije – zvuči dobro? Tako ćete imati priliku da pitate sve što želite i dobijete informacije iz prve ruke direktno sa ‘terena’!
👉Cijena kursa je samo 30KM/mjesec i ako biste se željeli pridružiti kursu a vaš financijska situacija to ne dozvoljava, #BRAVO ima odgovor i za to!
#BRAVO nudi 3 besplatna mjesta za sve one koji bi željeli učiti Italijanski jezik a financije im to ne dozvoljavaju, a prijaviti se možete tako što ćete poslati motivacijsko pismo u kojem navodite razlog zašto to želite na našu mail adresu: 📬[email protected])
👉 POGLEDAJTE LINK ISPOD ZA VIŠE INFORMACIJA:
(Visited 215 times, 1 visits today)
Podijelite članak:
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter

Comments