Bosmal Arjaan by Rotana nudi program prakse u sektoru hotelijerstva

11 okt
Rok prijave 18.10.2019

Nedostatak praktičnog znanja u sektoru hotelijerstva problem je s kojim se susreću kako pojedinci, tako i poslodavci ove industrije. S ciljem doprinošenja njegovom rješavanju, uz istovremeni doprinos podizanju standarda ugostiteljstva, novootvoreni Bosmal Arjaan by Rotana u Sarajevu pokreće program stručne obuke, otvoren za sve zainteresirane mlade ljude, starosti 18 do 27 godina.

Bilo da ste student, osoba u potrazi za poslom ili kvalitetnim programom obuke koji će vam olakšati napredak u karijeri, ova jednomjesečna obuka nudi priliku sticanja znanja i vještina pod mentorstvom stručnjaka iz oblasti hotelijerskog biznisa, i to uz fleksibilan raspored, što će vam olakšati nastavak školovanja ili rad na trenutnom radnom mjestu. Personalizirani pristup omogućava prilagođavanje potrebama svakog od polaznika, te olakšava svakodnevno praćenje napretka i rada svakog od pojedinaca.

Program nudi intenzivnu obuku za 4 odabrana kandidata koji će tokom 4 sedmice biti dio prakse u jednom od dvije grupe odjela, sedmično kompletirajući 15 sati obuke. Prvu grupu odjela čine odjel prihoda i rezervacija, te recepcija, a drugi čine odjel hrane i pića, te kuhinja. Polaznici prve grupe će imati priliku da upravljaju smještajnim kapacitetima i rezervacijama, rade na optimizaciji dostupnosti proizvoda, te brinu o gostima tokom njihovom boravka. Polaznici druge grupe će, s druge strane, imati priliku upoznati se s principima planiranja i organiziranja procesa pripreme hrane i upravljanja performansima tima, principima kvalitetnog pružanja usluga posluživanja hrane, te točenja pića i napitaka.

Program obuke traje od 4.11.2019. do 29.11.2019., a svi zainteresirani više detalja i obrazac za prijavu mogu pronaći na http://rotanapraksa.ba/

Sve što trebate da uradite jeste da pošaljete motivacijsko pismo do 18.10.2019. i objasnite zašto ste upravo Vi pravi kandidat za ovu praksu.

Za dodatna pitanja pišite na [email protected]

(Visited 300 times, 1 visits today)
Podijelite članak:
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter

Comments