Biranje Naj online nastavnika/učitelja

21 maj

S obzirom na to da je pandemija onemogućila realizaciju IV sezone društveno odgovornog projekta “U zdravoj školi zdrava djeca”, Vienna osiguranje VIG je odlučilo da sredstva namijenjena ovoj sezoni projekta usmjeri ka nagrađivanju onih koji su u segmentu obrazovanja iznijeli najveći teret situacije u kojoj smo se svi zadesili – učitelja i nastavnika.

U tom smislu je objavljen poziv za sve učenike osnovnih škola u BiH, kao i njihove roditelje, da nominiraju i glasaju za svoje Naj online učitelje/nastavnike.

Nominacija i glasanje za Naj online učitelje/nastavnike se može izvršiti na profilima društvenih mreža Vienna osiguranja VIG.

Tri nominirana učitelja/nastavnika s najvećim brojem glasova će biti proglašeni Naj online učiteljima/nastavnicima te će osvojiti vrijedne nagrade koje je osiguralo Vienna osiguranje VIG. Iskažimo zahvalnost i obradujmo učitelje/nastavnike za uspješan kraj vrlo zahtjevne školske godine!

Vienna osiguranje d.d. VIG je tržišni lider u životnom osiguranju u BiH te je najnagrađivanije društvo za osiguranje u BiH u posljednjih nekoliko godina. Članica je Vienna Insurance Group – VIG, koja s 50 kompanija u 25 zemalja i više od 25.000 zaposlenika predstavlja vodeću osiguravajuću grupaciju u Austriji, Centralnoj i Istočnoj Evropi.

(Visited 233 times, 1 visits today)
Podijelite članak:
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter

Comments