Besplatno online predavanje “Povratak svoje moći kroz traumu”

25 okt
Rok prijave 25.10.2022

Pozivamo Vas na besplatno online predavanje “Povratak svoje moći kroz traumu”, koje će se održati  25.10.2022. od 18:00 do 19:15.

Traumatični životni događaji mogu nas uvući u haos i neizvjesnost. Često, kao mehanizam suočavanja zatvaramo svijet i povlačimo se u sebe. Trauma može ostaviti težak trag na naše emocionalno i mentalno zdravlje. Nastavlja nas proganjati i manifestira se u obliku anksioznosti, depresije, ljutnje, iscrpljenosti ili oscilirajućih emocija. Za ljude koji se nose s traumom, pisanje – a posebno katarzično pisanje – može biti terapeutski i način da se izliječi i povrati unutrašnja snaga. Pridružite nam se da naučite kako prepoznati i odgovoriti na znakove traume sa saosjećanjem, meditacijom i pisanjem.

O predavaču

Aashish Patel radi kao prodajni lider u IT sektoru, odgovoran prvenstveno za razvoj odnosa. Njegov interes je u učenju i primjeni principa unutrašnjeg vodstva kako bi se povećala  lična svijest, njegovala empatija i ljubav. Aashish je student Raja Yoga meditacije već 18 godina i radio je sa širokim spektrom ljudi, posebno sa omladinom, kako bi njegovao njihov potencijal kroz ove principe.

Pristup predavanju

Pridružite nam se preko sljedećeg Zoom linka:

Join Zoom Meeting

https://omshanti.zoom.us/j/96652744297?pwd=bXJIdXBjMG1xMEhwb2lXNHd6RnNMdz09

Meeting ID: 966 5274 4297

Passcode: 691130

Program će se održavati na engleskom jeziku i biće organizovan simultani prevod.

(Visited 80 times, 1 visits today)
Podijelite članak:
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter

Comments