Besplatni online kurs WordPressa

22 jan

Nauči da kreiraš moderne sajtove pomoću najpopularnije platforme na svijetu – WordPressa! Ovaj besplatni online kurs na ITAcademy namijenjen je svima koji žele da uplove u atraktivan svijet izrade sajtova i unaprijede svoju karijeru. Prijavi se što prije!

Kome je namijenjen i šta donosi online kurs WordPress?

Želiš da se tvoje ideje vide? Želiš da se baviš izradom atraktivnih sajtova i sarađuješ sa klijentima iz zemlje i inostranstva? Onda je krajnje vrijeme da se upoznaš sa svim mogućnostima koje nudi WordPress.

Bez obzira na to da li si apsolutni početnik kada je u pitanju izrada sajtova pomoću WordPressa ili si već radio/-la na tome, ovaj kurs ne smiješ da propustiš! Proći ćeš kroz sve potrebne osnove i popuniti rupe u znanju, ako ih ima, ali ćeš, korak po korak, obraditi i naprednije teme.

Za pohađanje kursa potrebni su ti samo računar, internet konekcija i, naravno, konstantna želja za usavršavanjem i stvaranjem. Na taj način ćeš znanja stečena na ovom kursu uspjeti i da unovčiš!

Besplatan kurs WordPress:

Zarađuj od izrade atraktivnih sajtova

Ako si zainteresovan/-a da naučiš na koji način se izrađuju sajtovi, tj. kako se koriste brojni alati za njihovo uređivanje, a ne želiš da pretjerano zalaziš u svijet programiranja i dizajniranja, ovo je idealan kurs za tebe.

WordPress je izuzetno lak za učenje i rad, te je upravljanje sadržajem postalo dostupno i ljudima koji nemaju tehničko znanje. Takođe, dovoljno je kompletan da služi kao platforma na kojoj su izrađeni mnogi veliki sajtovi.

Ovo je detaljan online kurs sa ITAcademy koji će ti, korak po korak, objasniti na koji način da koristiš WordPress i kako da samostalno napraviš sajt – i za sebe i za druge.

Šta ćeš naučiti?

  • Upoznavanje sa WordPressom
  • Instaliranje WordPressa
  • Detaljno upoznavanje sa radnim okruženjem WP-a
  • Upoznavanje sa osnovnim tipovima sadržaja i njihovim unosom na sajt
  • Upravljanje ili administracija sadržaja kroz CMS
  • Pluginovi i njihovi načini korištenja na platformi WordPress
  • Upoznavanje sa WP temama i vizuelnim uređenjem sadržaja pomoću CMS-a
  • Detaljno upoznavanje sa navigacijom i njenim brojnim funkcionalnostima
  • Upoznavanje sa sistemom za upravljanje koji korisnicima definiše nivoe pristupa i privilegija na sajtu

Prijavi se za besplatan kurs WordPress

-mladibl.com

(Visited 103 times, 2 visits today)
Podijelite članak:
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter

Comments