[BESPLATNI MEETUP] Odaberi pravi karijerni put: Savjeti za orijentaciju na tržištu rada

18 maj
Rok prijave 22.05.2024

Tražiš posao? Zanima te kako identifikovati vještine koje poslodavci najviše cijene? Kako se istaći kroz efikasnu komunikaciju?

Ovo su česta pitanja s kojima se suočavaju mladi na početku svoje karijere. Ako se i ti nalaziš na životnoj raskrsnici i tražiš pravi put u profesionalnom svijetu, Rolify ima savršenu priliku za tebe.

Pridruži nam se na besplatnom meetupu “Odaberi pravi karijerni put: Savjeti za orijentaciju na tržištu rada”. Ovaj događaj je dizajniran da ti pruži ključne informacije.

 Datum: 22.5.2024

 Vrijeme: Od 17:30 do 19:00

 Lokacija: Mozaik startup studio, Maršala Tita 54/II (uživo opcija) ili Online preko Zoom platforme (link će ti biti poslan na mail nakon uspješno završene registracije)

Predavač: Olja Cvitanović, izvrnšni direktor agencije OCC

U svijetu koji se neprestano mijenja, prilagođavanje i pravi izbor karijere postaju sve važniji za mlade koji su na početku svoje profesionalne staze. Kako tehnologija napreduje i tržište rada se transformiše, neophodno je da mladi profesionalci razvijaju vještine koje će ih izdvojiti i učiniti konkurentnijim. Razumijevanje tržišnih trendova, izbor prave karijerne staze, i efikasno prezentovanje osobnih kompetencija su ključni za uspjeh u današnjem dinamičnom okruženju.

Olja Cvitanović će ti pomoći da identifikuješ koje vještine su najtraženije i kako se one mogu iskoristiti za izgradnju uspješne karijere. Olja donosi višegodišnje i cross-industrijsko iskustvo na lokalnom i međunarodnom tržištu recruitment-a i headhunting-a. Trenutno je na poziciji Izvršnog direktora u agenciji OCC.

Ovaj meetup je neprocjenjiva prilika za studente, ljude koji traže novi posao i one koji žele promjenu u svojoj karijeri i potreban im je reskilling.

S toga se prijavi odmah preko PRIJAVNE FORME. Meetup je besplatan, ali je broj mjesta u Mozaik startup studiju ograničen. Ako preferiraš online sudjelovanje, link za pristup će ti biti poslan na e-mail odmah nakon što se uspješno registriraš.

Prijave su moguće do 22.5. do 12:00 sati.

(Visited 55 times, 1 visits today)
Podijelite članak:
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on google
Google

Comments