Besplatni kursevi engleskog i/ili arapskog jezika

23 mar

Besplatni online kursevi engleskog i arapskog jezika za osobe koje dolaze iz BiH, Crne Gore, Srbije ili Hrvatske.

Započinjem online kurseve za engleskog i arapskog jezika (početni i srednji nivo) putem video konferencija. Pošto smo svi zaglavljeni kod kuće, ovaj put bismo to takođe mogli dobro iskoristiti.

Ako ste zainteresirani, dodajte komentar u nastavku (Facebook grupa Odliv mozgova) u kojem je navedeno jedno ili više sljedećeg: (engleski I / engleski II / arapski I / arapski II) kako bih mogao dodati vaša imena na listu(e).

Možete dodati imena svojih prijatelja i porodice ako su oni također zainteresirani i ako će se pridružiti grupi iz svojih domova – pod uslovom da potiču iz BiH ili tri države sa kojima se BiH graniči.

Molimo vas osigurajte da novi ljudi – koji nisu članovi Odliva Mozgova – pošalju zahtjev za pridruživanje ovoj stranici kako bih mogao pronaći njihove profile i poslati im sve informacije. Ili mogu odlučiti da se pridruže mojoj stranici na FB-u: učenje engleskog i arapskog jezika Bosne.

Ako imate prijedloge ili sklonosti u vezi sa vremenom (ne datumom), dodajte ih u svoje komentare.

Molimo vas da podijelite ove informacije sa bilo kojim građaninom porijeklom iz BiH, Crne Gore, Srbije ili Hrvatske koji je zainteresovan da se pridruži ovim kursevima, bez obzira u kojoj se državi ili gradu nalaze.

Za 7 dana, nakon što sve izrazite interes, poslat ću vam predloženi raspored i vezu za pridruživanje.

Kao i uvijek, ovi i sve drugi časovi koje predajem u Bosni su besplatni.

N.B. Osobe s nejasnim imenima ili profilima neće biti dodane na te kurseve jer moram potvrditi da spadaju u kategoriju kojoj su kursevi namijenjeni – kao što je navedeno na vrhu posta.

Link: https://www.facebook.com/groups/odlivmozgova/

(Visited 743 times, 3 visits today)
Podijelite članak:
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter

Comments